Fashion&Beauty

Tolvai Reni tűzpiros, kígyóbőr mintás szettje felrobbantotta az internetet: A mélyen dekoltált darab alig takarja az énekesnő idomait

Tolvai Reni egyébként sem a visszafogott, decens darabok híve, de ezzel a tűrpiros, kígyóbőrmintás szettel igazán nagyot robbantott.

Dekoltázs terén nem takar sokat

A tűzpiros, kígyóbőrmintás szett négy részből áll, egy baseball sapkából, egy aprócska kis melltartóból, egy legginsből és egy hosszú ujjú felsőrészből, de a hosszú ujjak ellenére is igazán dögös összeállításról van szó, amivel az énekesnő most az egész internetet felrobbantotta.

Az énekesnő először egy tükörben készített videót posztolt a szettben, ami elég jól mutatja, mennyire is mélyen dekoltált a kis felső. "Van egy pici + kg" - írta Tolvai Reni a poszthoz, azonban követői nem értenek egyet ezzel a kijelentéssel és sokan a szettjét is dicsérték. "Jó a szerko Reni vaditó vagy" - írta egyik követője.
Kattints a további képekért!

Forrás: Instagram Fotó: TV2

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.