Fashion&Beauty

Ráncfelvarrás sebészi beavatkozás nélkül? Már otthon is lehetséges!

Az idő előrehaladtával bőrünk is változik: veszít feszességéből, a kezdetben alig látható ráncok pedig egyre zavaróbbá válnak. Ez persze természetes folyamat, de ki ne szeretné egy kicsit visszafordítani az idő kerekét és visszakapni fiatalos külsejét? Ehhez ráadásul még sebészi beavatkozásra sincs feltétlenül szükség, hiszen akár már otthon is könnyen orvosolhatjuk a problémát.

A bőröregedés folyamata

Normál körülmények között bőrünk 28-30 naponta regenerálódik, ám ez a folyamat az évek során lelassul és a hatása is elmarad, az elasztin- és kollagén termelés csökkenésével arcizmaink veszítenek feszességükből. Bőrünk öregedése persze tőlünk is függ: a megfelelő étkezés, az arc tornáztatása és a bőr védelme sokat segíthet a folyamat lassításában, a professzionális szépségápolási eszközöknek és kezeléseknek köszönhetően pedig még egy kis extra segítséget is kaphatunk ahhoz, hogy arcbőrünk sokáig egészséges és ragyogó maradjon.

Anti-aging, vagy facelift kezelések

Az anti-aging kezelések jellemzően az arc, a nyak és a dekoltázs bőrére irányulnak, ami után simább és feszesebb bőrt kapunk, a finom ráncok pedig kisimulnak. A kezelés hatására a bőr megtelik oxigénnel, hidratáltabb lesz, valamint a pórusok is szépen kitisztulnak. Ilyen anti-aging (vagy facelift) kezelésnek számít a botox vagy a felszívódó fonallal történő arcfiatalítás, melyek hatékonysága vitathatatlan, ám sebészi beavatkozások lévén több kockázatot is rejthetnek magukban. Ezeket elkerülendő, az anti-aging remek alternatívája lehet az ultrahangos vagy mikroáramos kezelés, amivel szintén csodálatos eredményeket érhetünk el a bőrfiatalítás terén.

Mikortól ajánlott a bőrfeszesítés?

Bár mindenki egyéni genetikával és bőrtípussal rendelkezik, nagy általánosságban azért elmondható, hogy már 18 éves kor fölött érdemes fokozottabban odafigyelni a bőrünkre. A cél nem kevesebb, mint hogy minél tovább megőrizhessük egyenletes színét, csökkentsük a finom ráncok és szarkalábak megjelenésének esélyét, valamint késleltetni tudjuk az első ráncok felbukkanását. Ehhez rendkívül jó befektetés lehet egy olyan okoseszköz otthonra, amivel időben és kíméletesen tehetünk arcbőrünk egészséges megjelenéséért. A FOREO BEAR okoseszköz pontosan erre hivatott, így nagyon ajánlott azoknak, akik a bőröregedés első jeleit a lehető legkésőbb szeretnék észrevenni a tükörben.

foreo mikoráramos arcfeszesítő készülék telefonos alkalmazás

Botox helyett mikroáram (x)

Aki a FOREO BEAR mellett dönt, az tulajdonképpen a botox természetes alternatíváját tudhatja a fürdőszobájában. A készülék használata a mikroáramnak köszönhetően fiatalosabb, egyenletesebb és feszesebb bőrt ígér. Az arcizmokat célzó alacsony feszültségű áramütések imitálják a sejtszinten természetesen jelenlévő folyamatokat, amiket a testünk magától is elvégez, csak az idő múlásával egyre lassabban. Az elektromos stimuláció segít bejuttatni és még hatékonyabbá tenni az arcápolási termékeket, helyreállítja a szöveteket, valamint serkenti a kollagéntermelést.

foreo bear telefonos alkalmazás használata

FOREO BEAR élesben

Milyen rendszerességgel érdemes használni? Nem fájnak az áramütések? Mennyire hatásos? Ha többet szeretnél tudni arról, hogyan működik élesben a vidám külsejű FOREO BEAR, olvasd el tesztcikkünket!

A FOREO BEAR mikroáram technológiája hatékonyan feszesíti az arcbőrt: a mind a 69 arcunkon és nyakunkon található izmon dolgozó eszköz a a T-sonic™ pulzálás erejét is beveti, hogy minél tovább megtarthassuk fiatalos külsőnket. Kompakt, teljesen személyre szabható, hatékony, ráadásul most a vidám Fuchsia szín mellett már stílusos Mint árnyalatban is kapható!

Fotók: 123rf.com, foreo.com, GyCs
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...