Másfél perc és kész - Arcfeszesítés otthon, ahogy a profik csinálják

Ha te is szereted az egyszerű, de hatékony megoldásokat a szépségápolási rutinodban, akkor bizonyára nem kell bemutatnunk a svéd FOREO márkát, ami már eddig is számos okos eszközzel segítette a nők mindennapjait világszerte. Nincs ez másképp ezúttal sem, legújabb termékük várhatóan újfent számos hölgy karácsonyi kívánságlistáján fent lesz majd. S hogy miről van szó? Nem csak mutatjuk, de le is teszteltük. (x)

Professzionális arcfeszesítés otthon

Nem kérdés, hogy a nők egyik legfőbb ellensége az idő, ami előbb vagy utóbb de látható nyomokat hagy úgy a testünkön, mint az arcunkon. Ezt persze megállítani nem lehet, lassítani viszont annál inkább, éppen ezért ahogy a testünk vonalait rendszeres mozgással, sporttal igyekszünk fitten tartani, úgy a ráncok féken tartására miért ne edzhetnénk az arcizmainkat is? Itt persze jogosan merül fel a "hogyan is kell ezt elképzelni" kérdése, amire a remek választ a FOREO BEAR mikroáramos arcfeszesítő készülék adja meg.

A mikroáramú arcfeszesítő kezelések évek óta nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen plasztika-, vagy sebészi beavatkozás nélkül segítik a bőr feszességének megtartását. A mikroárammal történő stimuláció aktivizálja a sejtműködést, ami önálló regenerációra bírja az arc izmait, bőrünket pedig láthatóan tónusosabbá és feszesebbé teszi. Nos, a tenyérnyi nagyságú FOREO BEAR pontosan ugyanezen az elven működik, csupán a kozmetikai szalonokból kiszakadva, kényelmes, otthoni környezetben.

FOREO BEAR teszt, FOREO BEAR mikroáramos arcfeszesítő, mikroáramos arcfeszesítés

Illik a családba

A FOREO BEAR a márka korábbi okos eszközeihez hasonlóan láthatóan nagyon minőségi anyagokból készült. Élénk fuchsia színe kifejezetten csajossá teszi, vízálló szilikon borítása pedig a minél kényelmesebb fürdőszobai használatot és könnyű tisztítást szolgálja. Az eszköz nincs túlbonyolítva, mindössze egyetlen bekapcsoló gomb található rajta, illetve a készülék fantázianevét is adó, mikroáramot kibocsátó két "macifül".

A márka kínálatában (az arctisztítóhoz, vagy okos arcmaszk készülékhez hasonlóan) természetesen ezúttal is megtalálható egy kifejezetten ehhez az eszközhöz kifejlesztett termék, ami jelen esetben egy feszesítő szérum. Én személy szerint nem is próbáltam mással az eszközt, így azt sem állíthatom biztosan, hogy nem is működne jól, de mindenképp valamilyen vízbázisú szérumra van szükség a használatához, ami jól vezeti a készülék által kibocsátott mikroáramot.

FOREO BEAR teszt, FOREO BEAR mikroáramos arcfeszesítő, mikroáramos arcfeszesítés

Így használd

  1. Arctisztítás: Rend a lelke mindennek, és tisztítatlan bőrfelületre egyébként sem viszünk fel semmit. Már csak azért sem, mert a bőrön lévő láthatatlan szennyeződések akadályozzák a mikroáram útját, így csökkentve annak hatékonyságát.
  2. Használd az applikációt: Regisztráld a készüléket a Foreo For You appban, ahol a mikroáram kívánt erősségén (5-25 fokozatig) túl azt is beállíthatod, hogy szeretnéd-e kérni hozzá pluszban T-sonic pulzálást is, ami a pórusok mélyére hatolva elősegíti a szérum bőrbe juttatását.
  3. Vidd fel a szérumot: Nyomj két-három adagnyi szérumot a tenyeredbe és vidd fel az arcodra. Fontos, hogy ezután mihamarabb kezdd el a kezelést, mert a gél elég gyorsan beszívódik, amitől a készülék már nem siklik olyan könnyen a bőrön.
  4. Kezelés indul: Kapcsold be a készüléket, indítsd el az "arcedző programot" az appban és kövesd a kijelzőn látható mozdulatokat. Vezesd végig a mikroáramú gömböket az arcod, a homlokod, illetve a nyakad jelzett részein, illetve ha túl erősnek érzed a stimulációt, a bekapcsoló gomb nyomogatásával menet közben is állíthatsz az intenzitáson.

FOREO BEAR teszt, FOREO BEAR mikroáramos arcfeszesítő, mikroáramos arcfeszesítés

A FOREO BEAR mindössze 90 másodpercig tartó használatával feszesebb és tónusosabb arcbőr érhető el, emellett pedig a korai ráncok kialakulásának megelőzésében is nagy segítségünkre lehet.

GYIK különkiadás
Avagy, én ezeket kérdezném még a helyedben

Muszáj applikációt használni hozzá?

Nem muszáj, viszont szerintem érdemes. Illetve az első használat alkalmával mindenképpen hasznos lehet, hiszen a készülék erősségét is itt lehet állítani, illetve a kezdeti mozdulatok elsajátításában is nagy segítséget nyújtanak az illusztrációk.

Nem fájnak az áramütések? FOREO BEAR teszt, FOREO BEAR mikroáramos arcfeszesítő, mikroáramos arcfeszesítés

Egyáltalán nem. Tényleg. Én is paráztam tőle az első alkalommal, de a mikroáram nem véletlenül "mikro"áram, csak nagyon minimális, szabályozott erősségű behatás éri az izmokat. Érdekes egyébként, hogy a haj vonalánál valamivel intenzívebben érezhető a dolog, de ez sem kellemetlen, inkább csiklandozó érzés.

Milyen rendszerességgel érdemes használni?

A BEAR-ben az a jó, hogy nem úgy kell elképzelni, mint egy kúraszerű kozmetikai kezelést, ahová mondjuk hetente egyszer el KELL menni, hanem amikor eszébe jut az embernek, csak leemeli a polcról, használja 90 másodpercig és visszateszi. Szóval ha minden nap használod az sem baj, de ha csak heti egy-két alkalommal, már akkor is teszel valamit a bőrödért.

Gyakran kell tölteni?

Ahogy a FOREO többi okos eszközét, nagyjából a BEART is "szökőévente" kell tölteni, de ez csak tipp, az arctisztítóját például március óta minden nap használom, de azt is elfelejtettem, hogy hol lehet a doboza, nem volt még szükségem a töltőjére. (Ha hazaérek a bizti kedvéért azért megkeresem...)

Hol szerezhetem be?

A FOREO BEAR október 1-től szerencsére már itthonról is elérhető a márka kínálatában, innen akár meg is tudod rendelni: https://www.foreo.com

Oldalak