Fashion&Beauty

Sportosan és szexin: Így ragyogtak a sztárok a FitBalance-on - Fotók

Melegítőben, sportos ruhában is stílusosak voltak.

Fitbalance 2019 ősz

2019. október 13-án ismét megtartották Magyarország egyik legnagyobb, sporttal ls egészséges életmóddal kapcsolatos rendezvényét a Papp László Sportarénában, mely minden eddiginél színesebb programokkal várta látogatóit. A résztvevők rengeteg sportágat próbálhattak ki és sajátíthattak el, és hasznos, életmóddal kapcsolatos tanácsokkal is gazdagodhattak. Az izgalmas, egész napon át tartó kiállítások, beszélgetések mellett a leghíresebb hazai instruktorok mozgatták meg a hatalmas tömeget, mint például Rubint Réka, Katus Attila, Béres Alexandra és Czanik Balázs. A fitnesz és életmód expón nemcsak a sportolni vágyóknak kedveztek, a Femcafe.hu Női Zóna standjánál a szépségápolás és a divat is helyet kapott, a résztvevők Hajas László segítségével szépülhettek és Batai Gergőtől kaphattak hasznos sminktippeket. Az eseményre rengetegen voltak kíváncsiak, köztük sok hírességgel is találkozhattunk, hiszen ők is nagy rajongói a rendezvénynek.

Lapozz, a sztárokat a következő oldalon mutatjuk!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.
Sztárok
Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…