Fashion&Beauty

Tetőtől talpig farmert viselnek most a trendi nők - ezek a legjobb darabok az üzletekben

Íme egy igazi verhetetlen kombináció: ha farmert farmerrel viselsz, akkor nemcsak hihetetlenül stílusos leszel, de igazi trendteremtő is, hiszen idén ősszel minden stílusos nő ilyen szettben fog villogni! Mutatjuk a legtökéletesebb farmer anyagú darabokat, melyekkel nem lehet hibázni!

Tetőtől talpig farmerben lesz most az új trend

Már a tavasszal is meglepően sok denim anyagú felsőt, szoknyát, nadrágot és dzsekit találhattuk az üzletek polcain, a nyár végéhez közeledve viszont egyre inkább eltűnnek a lenge, len anyagú kánikularuhák a boltokból, helyüket pedig a multifunkcionális farmer darabok veszik át, amiket minden szezonban remekül lehet viselni. Most bemutatjuk a legjobb és legváltozatosabb darabokat, amiket fantasztikusan lehet párosítani egymással! Teljes válogatásunk megtekinthető a cikk alján lévő képgalériában.

Régebben kifejezetten cikisnek számított a farmerdzseki-farmernadrág párosítása, idén viszont hihetetlenül népszerű a hasonló anyagú ruhák egy öltözéken belüli párosítása - most ráadásul olyan trendi is divatos darabok is vannak a divatüzletekben, melyeket éveken át nem lehetet fellelni a boltokban. A denim anyagú fűzős felső például még a mai napig ritkaságnak számít, ahogyan a szexis farmerruhák is eltűntek jó néhány éven át a köztudatból. Ennek azonban most vége és most jobbnál jobb farmer anyagú ruhák közül válogathatunk!

A hazai kínálat legjobb farmer anyagú ruhái megtekinthetők a lenti képgalériában!

Guess Bodycon denim dress 32 340 Ft
Kattints a további képekért!

Tavasszal robbantak be a köztudatba, júliusra viszont már minden stílusos nő kezében ott ragyogott ez a modern, formabontó darab, ami egyszerre dobja fel és teszi különlegessé a legelegánsabb outfitet is. Neked hogy tetszik? Mutatjuk is, miről van szó!

Leadfotó: Mango
Fotó: ZARA

Oldalak

Fashion&Beauty