Fashion&Beauty

Eva Longorián egyszerűen nem fog az idő: a színésznő falatnyi bikiniben napfürdőzött, mindenki az észbontó alakját csodálja

Eva Longoria 47 évesen is szuper dögös, fantasztikus alakját pedig legújabb bikinis fotóján is megcsodálhatják a rajongók.

Még mindig remek formában van

Noha Eva Longoria lassan az ötödik X-hez közelít, testére továbbra sem lehet panasz. Sőt: talán nem túlzás kijelenteni, hogy a Született feleségek sztárja olyan elképesztő formában van, hogy néhány, nála jóval fiatalabb szupermodellt is maga mögé utasít. Elsőre azt hihetnénk, a színésznő görcsösen küzd az ellen, hogy az idő múlása nyomot hagyjon a külsején, valójában azonban egyáltalán nem tekint hátrányként a korosodásra, jó viszonyban van a saját testével és a szépségével, csak úgy sugárzik belőle a magabiztosság – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy rendszeresen szexibbnél szexibb fotókkal árasztja el az Instagram oldalát. Legutóbb is így tett, hiszen posztolt egy lenyűgöző fotót, melyen megvillantotta szenzációs, napbarnított testét. Mutatjuk:

Eva Longoria 2018-ban hozta világra kisfiát, Santiagót, s bár a szülés után nem az volt számára a legfontosabb, hogy visszanyerje régi alakját, mostanra sikerült bomba formába hoznia magát.
Kattints a további képekért!

Hihetetlen: idén már az ötöt tölti majd Eva Longoria kisfia, Santiago pedig születése óta az anyja klónja. Friss képeikért megőrül a világ.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.