Fashion&Beauty

Luxusruhákat hordanak az afrikai nyomornegyed lakói - hihetetlen fotók

Egyszerűen hihetetlen, micsoda kincseket rejt a nyomornegyed.

Pénz nélkül is megszerzik őket

"Mindenkinek arra van pénze, amire akarja, hogy legyen" - tartja a mondás. Hogy ez igaz-e vagy sem, arról már megoszlanak a vélemények. Egy azonban biztos, a Kenyában található Kibera nyomornegyed lakói nagyon is egyetértenek ezzel a mondattal. Összetákolt bódékban élnek, szinte semmijük nincs, a dolgok azonban 2015-ben alaposan megváltoztak. Mutatjuk, hogyan lett a semmi közepén a párizsi divathetet is megszégyenítő mennyiségű designer ruha.

A Kenyában található Kibera nyomornegyedben 2015-ben jelent meg az internet, amely alaposan felforgatta a lakosok életét.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Radics Gigitől már megszokhattuk, hogy bámulatos hangjával pillanatok alatt mindenki szemébe könnyeket csal – nem volt ez másképp a 2023-as Inspiráló Nők Estjén sem, melyről az énekesnő részletesen...
Fashion&Beauty
Az Inspiráló Nők Estjén rengeteg sztár részt vett, köztük Tóth Gabi is, aki nemcsak vendég volt, de elő is adta legújabb dalát.
Sztárok
Az Oscar-díjas amerikai színésznő ritkán engedi közel magához a nyilvánosságot, most azonban imádnivaló fotót osztott meg elbűvölő csemetéiről.