Fashion&Beauty

Komplett ruhatárat kell lecserélnie: Katalin soha többé nem viselheti a kedvenc darabját, ha egyszer királyné lesz

Katalin hercegnét sokszor látni hivatalos eseményeken az egyik kedvenc ruhájában, azonban eljön majd az idő, amikor soha többé nem viselheti a nyilvánosság előtt.

Változni fog a ruhatára

Egy korábbi cikkünkben már kifejtettük, mi minden vár Katalin hercegnére, ha férje egy napon trónra lép: noha már most is rengeteg kritériumnak kell megfelelnie, a király feleségeként még ennél is több előírás szabályozza majd a mindennapjait. Új pozíciójából fakadóan számos változást fog tapasztalni, ez alól pedig az öltözködése sem lesz kivétel, ráadásul az etikett szerint egyik kedvenc ruhadarabjának kénytelen lesz örökre búcsút mondania. Részletek a galériában!

Vilmos herceg egy napon elfoglalja édesapja helyét a trónon, Katalin hercegnéből pedig egyből királyné lesz, ami azt jelenti, hogy az öltözködése is megváltozik.
Kattints a további képekért!

Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.