Fashion&Beauty

A 48 éves Eva Longoria fejedelmi szépségként tündökölt Cannes-ban: káprázatos ruhakölteményben mutatta meg tökéletes testét - Fotók

A Született feleségek egykori sztárja az ötvenhez közel is bátran vállalja fantasztikus alakját.

Még mindig tudja, hogy kell elbűvölni a stílusszakértőket

A Cannes-i Filmfesztiválon idén is a nemzetközi filmvilág leghíresebb és legnépszerűbb alakjai vonulnak fel a vörös szőnyegen, s szinte mindannyian figyelemreméltó ruhakülönlegességekben vették le a lábáról a közönséget. Natalie Portman a rá jellemző visszafogott, klasszikus eleganciát képviselte, a 77 éves Helen Mirren viszont a határait feszegette formabontó stílusával, míg Jennifer Lawrence a dress code ellen vétett. Ám ha van valaki, akinek szettjébe lehetetlen belekötni, az a 48 esztendős Eva Longoria. A Született feleségek című tévésorozat hajdani sztárja még mindig tudja, hogyan lehet összebékíteni a kacérságot az eleganciával, a merészséget a stílusossággal, a sejtelmességet a kitárulkozásvággyal: a világhírű színésznő valóságos istennőként ragyogott a cannes-i vörös szőnyegen. Lapozz, tekintsd meg magad is a hírességről készült fantasztikus fotókat!

Eva Longoria cannes-i antréja parádésra sikeredett: a filmcsillag hétfő este a Magnum Beach Cannes Party nevű eseményen jelent meg, melyen mindenkit megdelejezett ellenállhatatlan külsejével.
Kattints a további képekért!

Salma Hayek szombaton részt vett a 76. éves cannes-i filmfesztiválon a Killers Of The Flower Moon premierjén, és mindekit lenyűgözött az öltözékével.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Mérleg szerelmi élete kalandosra sikeredik a következő napokban. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
A walesi hercegné általában ügyesen palástolja érzelmeit a legkülönbözőbb nyilvános eseményeken, de volt egy alkalom, amikor nem tudta tovább kontrollálni forrongó indulatait.
Lifestyle
A Kos ma könnyen rendbe teheti az életét. Napi horoszkóp!