Fashion&Beauty

Jennifer Lawrence fütyült a dress code-ra: az Oscar-díjas színésznő furcsa szerelésben tűnt fel a cannes-i filmfesztiválon, az egész internet róla beszél

Jennifer Lawrence ritkán mutatkozik a vörös szőnyegen, a 76. cannes-i filmfesztivállal azonban kivételt tett, ráadásul nem akármilyen szerelésben vonult végig a kamerák előtt.

Mindenki a lábbelijét figyelte

Hollywoodi sztárok tömegével és a korábbiaknál jelentősebb számú női rendezővel a versenyben május 16-án megkezdődött a 76. cannes-i nemzetközi filmfesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért. A nagyszabású eseményre Jennifer Lawrence is meghívást kapott Anatomy of a Fall című új filmjének premierje kapcsán, s bár tény, hogy gyönyörű estélyiben érkezett a jeles alkalomra, valójában mindenki csak arra tudott figyelni, milyen furcsa lábbelit választott magának. Galériánkban megmutatjuk, milyen szerelésben lépkedett a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén az Oscar-díjas színésznő:

A 32 éves Jennifer Lawrence tavaly februárban adott életet első gyermekének, s bár nem vonult vissza teljesen a filmezéstől, nyilvános eseményeken szinte alig látni azóta – a 76. cannes-i filmfesztivállal azonban most kivételt tett.
Kattints a további képekért!

Ahogy azt már megszokhattuk, Cannes idén sem csupán a filmművészet, hanem a divat ünnepléséről is szól. Az ifjú Iris pedig nem okoz csalódást azoknak, akik inkább a különleges ruhaköltemények miatt követik figyelemmel a francia filmfővárosban zajló eseményeket.

Leadfotó: Pascal Le Segretain/Getty Images
Forrás: Just Jared

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Elindult a kötelező akciózás a magyar élelmiszerüzletekben. Mutatjuk a részleteket.
Lifestyle
A Mérleg szerelmi élete kalandosra sikeredik a következő napokban. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
III. Károly kisebbik fia már azelőtt is merész terveket forralt családja ellen, hogy megismerte volna a feleségét.