Fashion&Beauty

Ez az 5 szoknya lesz a legmenőbb idén nyáron

Ha nem tudod, hogy milyen szoknyát szerezz be idén, akkor mindenképpen érdemes átlapoznod a cikk végi galériánkat, ahol bemutatjuk a legnagyobb nyári trendeket.

Nyári szoknyatrendek

Úgy tűnik, hogy végre itt a nyár, és végre felvehetjük a legcsinosabb szoknyákat. Számos fazonból válogathatunk, a boltokban rengeteg olyan stílus elérhető, amelyek most kifejezetten divatosak, és a gardróbodnak szuper elemei lehetnek. A skort szoknyák például biztosan tarolni fognak idén, de a magasított derekú, hosszú farmerszoknyákat is sokan fogják viselni. Ezeken kívül megjelennek a szatén darabok is, amelyek kifejezetten praktikusak a meleg időben. Legyen szó rövid, vagy hosszabb szoknyákról, ezek a stílusok tökéletes választásnak minősülnek idén nyáron.

Íme az 5 legnépszerűbb nyári szoknyatrend:

A testhezálló, felsliccelt miniszoknyák nagy figyelmet kapnak idén nyáron, ami nem is meglepő, hiszen tényleg egy csinos alapdarabról van szó.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákkal diagnosztizálták. A betegség mostanra sajnos az agyára is átterjedt.
Fashion&Beauty
Szeretnél egy friss hajszínt, amely divatos is? Idén nyáron a Barbie mánia meghódítja a közösségi médiát, ezért a Barbie szőke a következő hónapok egyik legmenőbb hajtrendje lesz.
Lifestyle
A Kos ma könnyen rendbe teheti az életét. Napi horoszkóp!