Fashion&Beauty

Ints búcsút az ajakbalzsamoknak! Íme, a legjobb házi orvosságok, amik felveszik a harcot a repedezett ajak ellen

Több olyan csodaszer létezik, amely megtalálható otthonunkban, és tökéletes megoldást jelent arra, hogy repedezett ajkaink új erőre kapjanak.

Érdemes kipróbálni őket

Bár az ajakápoló balzsamok és stiftek kétségkívül segítenek ajkaink hidratálásában, a legkomolyabb esetekkel már gyakran képtelenek elbánni. Sőt, sokszor vehetjük észre azt is, hogy minél többet használjuk őket, annál gyakrabban van rájuk szükség, ugyanis az ajkak bőre hozzászokik a legtöbb szőlőzsírhoz, és folyamatosan igényli azt – ha pedig nem kapja meg, állapota rosszabb lesz, mint a használat előtt. Galériánkban mutatunk néhány csodaszert, amelyek sokkal hatékonyabbak, mint bármelyik ajakápoló:

A mandulaolaj rengeteg problémán segíthet, többek között a száraz ajkak megmentője is. Magas mennyiségű zsírsavval rendelkezik, és régóta alkalmazzák az ekcéma kezelésére is. Egyszerűen oszlass el ajkaidon néhány cseppet belőle, arra azonban figyelj, hogyha korábban mandulaallergiád volt, semmiféleképpen se használd. Az olaj remek megoldás a száraz, sérült hajra is.
Kattints a további képekért!

A mindennapjaid része a rúzs, azonban kipróbálnál valami új színt? Esetleg nem vagy megelégedve a már meglévő daraboddal, de nem tudod mi lehet a baj? Ezekkel az egyszerű szempontokkal könnyedén kiválaszthatod az ajkadhoz legtökéletesebben passzoló színt.

Leadfotó: 123rf
Forrás: thebeautyholic.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Mérleg szerelmi élete kalandosra sikeredik a következő napokban. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
A walesi hercegné általában ügyesen palástolja érzelmeit a legkülönbözőbb nyilvános eseményeken, de volt egy alkalom, amikor nem tudta tovább kontrollálni forrongó indulatait.
Lifestyle
A Kos ma könnyen rendbe teheti az életét. Napi horoszkóp!