Fashion&Beauty

Ilyen álomszép esküvői ruhákat még nem láttál: választani sem lehet közülük

Az új menyasszonyiruha-trendekre mindig kíváncsiak vagyunk, ezúttal elhoztuk az egyik legkülönlegesebb magyar márkának az új kollekcióját, amely olyan darabokat tartalmaz, amelyekben bármelyik nő szívesen kimondaná a boldogító igent.

Egy újabb csodálatos kollekció

A Daalarna legújabb kollekciója, az ETERNITY az örökkévalóság fogalmát járja körül, a témához pedig tökéletes helyszínt szolgáltatott a budapesti Néprajzi Múzeum letisztult, minimalista épülete, ahol tradíció és modernitás találkozik.

„Miközben az új kollekciót terveztem, sokat gondolkodtam azon, hogy egy 2023-as esküvő vajon kétszáz év múlva hogyan köszönne vissza egy múzeumban? Vajon milyen stílusjegyek lesznek annyira maradandóak egy esküvői ruhán, hogy kordokumentumként helyük lehet egy ilyen gyűjteményben? Egy alkotó ember néha önkéntelenül is elgondolkodik azon, hogy amit létrehoz, az vajon kiállja-e majd az idők próbáját. Ez a kérdés pedig különösen aktuális napjainkban, amikor napi szinten kell valami újat mutatni a divat világában, és kevesebb figyelem irányul az olyan tartós, örök darabokra, mint például egy kézzel készített esküvői ruha" - meséli Benes Anita.

A Daalarna ETERNITY kollekciójának középpontjában a kézművesség áll, amellyel Benes Anita azt szeretné hangsúlyozni, hogy minden egyes Daalarna esküvői ruha egy csapat együttes munkájának eredménye.

Mutatunk is néhány darabot a kollekcióból:

Kattints a további képekért!

Leadfotó, fotók: Daalarna/Papp Éva és Schneider Zoltán

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.