Fashion&Beauty

Ha ősz, akkor peeling! De mit jelent pontosan és miért lett ennyire népszerű?

A peeling, azaz hámlasztás nem más, mint bőrünk felfrissítése azáltal, hogy eltávolítjuk az elöregedett vagy sérült bőrsejteket annak felszínéről. A peelingnek különböző típusai vannak: mechanikai, kémiai, hő segítségével történő és lézeres. Valamennyi eljárás javítja a bőrfelszín közelében lévő erek vérellátását, és serkenti a bőr regenerálódását. A peelingezés csodát tesz a bőrrel, hiszen egy jól összeállított peeling kúra által néhány hét alatt látványosan javul bőrképünk és jelentősen enyhülnek olyan bőrhibáink is, mint például a pigmentáció, a hegek, a bőrszárazság vagy pattanások és akne.

Miért ősszel?

Peeling során eltávolítjuk a külső réteg sérült bőrsejtjeit. A bőr egyenletesen gyógyul, egészségesebbé és egységesebbé válik. Ehhez azonban arra van szükség, hogy az olyan erősen károsító behatásoktól, mint a Nap UV sugárzása nyáron, de akár még az extrém szeles hideg is télen, gondosan megvédjük az éppen érzékenyebb, gyógyulófélben lévő bőrünket.

Royal Clinics, az orvos-esztétikai központ

Ha érdekelnek az esztétika világának legújabb trendjei akkor a legjobb helyen jársz! Központunk a magyar esztétikai piac egyik legjelentősebb képviselője. Blogunkban szakértőink, orvosaink cikkei által betekintést nyersz a műtét nélküli szépülés, fiatalodás világába. Pillants be velünk a kulisszák mögé és tudd meg, milyen kezeléseket választanak a sztárok szépségük megőrzéséhez! Meg fogunk lepni, hogy a modern orvostudománynak és technológiáknak köszönhetően mennyire egyszerűen és gyorsan lehet látványos eredményeket elérni, akár arcvonásaid megváltoztatása nélkül.

A legelterjedtebb, és nem véletlenül

A legnépszerűbb hámlasztási technika az ún. kémiai peeling, ilyenkor különböző savakat (vagy savak és enzimek kombinációját) alkalmazunk. Például az otthoni arcápolásból is ismert AHA savakat, mint amilyen a népszerű glikolsav, vagy BHA savakat, mint a szalicilsav. Ezeket persze a szakember nagyobb dózisban és eredményesebben tudja használni. Egy szakszerűen felépített peeling kúra bőrprobléma-specifikus is: mindig a vendég bőrtípusához, kezelendő bőrproblémáihoz igazítjuk annak rendjét és hatóanyag-kombinációit – melyekből kémiai peelingezés esetén hatalmas spektrum áll rendelkezésünkre. A Royal Clinicsben egyértelműen az Image Skincare peeling termékeit tartjuk a legjobbnak a piacon, a márka dedikált kezeléseit végzik bőrterapeuta szakembereink. Kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy az eljárásokat gondos előkészítés előzze meg és utóápolás kövesse.

Az Image Skincare peeling rendszerei nemcsak megújítják a bőrt, de olyan problémákra is választ adnak, mint az öregedés, szarkalábak, pattanások, pigmentfoltok, kipirosodásra való hajlam, vagy dehidratált, fáradt bőr.

Egy hatékony de kíméletes példa a nem kémiai megoldásokra

Az érzékeny bőrűek egyik kedvenc beavatkozása a Carbon peel lézeres kezelés, ami a bőrszépítői tulajdonságairól ismert szén és a lézer terápia kombinációja. Minimális irritációval jár, mégis hatékonyan kezeli az olyan bőrproblémákat, mint az akné, aknés hegek, melazma, napkárosodott bőr, de eredményes a ráncok halványításában is.

carbon peeling lézerrel

Hogyan érvényesül a szén és a lézer együttes hatása?

  • A szénpaszta, bejutva a pórusok mélyébe, felszívja a bőrből az olajat, a faggyút és a szennyeződéseket, valamint csökkenti a baktériumok mennyiségét.
  • A lézer hőjének hatására összehúzódnak a faggyúmirigyek, aminek köszönhetően csökken a faggyú újratermelődése, a szénrészecskéket szétrobbantva pedig távoznak a szennyezőanyagok a bőrből.
  • A kezelés hámlasztó, pórusösszehúzó és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően azonnali friss megjelenést biztosít és a bőr már egy alkalom után érezhetően puhábbá és feszesebbé válik.

lézeres arckezelés hő

Szeretnéd nem invazív eljárással minimalizálni az idősödés jeleit és örülnél, ha bőröd új frissességet kapna? Foglalj időpontot online vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon.

Oldalak

Royal Clinics - Az Ön bőre, a mi felelősségünk.
Fashion&Beauty
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.