Autentikus esküvői frizurák, amiket mintha te magad alkottál volna

A mesterkélt és túlkomponált esküvői hajak ideje leáldozóban van, legalábbis azon menyasszonyok körében, akik a természetközeli helyszíneket, megoldásokat, kiegészítőket, vagy épp frizurákat kedvelik. (x)

Érdemes ismerni a körülményeket

Forró Édua Hairstylist - Weddinghairstylist szerint frizuraválasztáskor fontos megismerni a körülményeket: legyen az a helyszín, ruha, az esküvő hangulata. Minden apró részletnek harmonizálnia kell, akkor lesz tökéletes az összkép. Vallja, hogy az esküvői frizura akkor zseniális, amikor megszületik a nő, aki magabiztos és tökéletesnek látja magát.

esküvő farmon hosszú hullámos haj esküvői ruha

Esküvői frizura trend, mely önmagad és adottságaid elfogadására fókuszál

Természetadta szépségben hinni, azt elfogadni és lenyűgözőnek látni a nagy napon. Ez azt jelenti, hogy az ember önmagát adja, hogy természetesen és egyszerűen jelenik meg, túlzások nélkül.

Letisztult. Őszinte. Önvalós.

Olyan, hogy esküvői frizura divat már nem létezik, vagy mondhatjuk azt is, hogy átalakult. Minden esküvői frizura egyedi és sajátos. A legújabb irányok a szabályok elkerülését helyezik előtérbe.

Lapozd át galériánkat, és inspirálódj az egyedi frizurákból!

A kiengedett laza hullámok, amitől egy nő igazán nőiesnek érezheti magàt ez valahogy örök és marad. Egy-egy frizuránál a fonatok is nagyon szépen tudják díszíteni a hajat. Az úgynevezett sellő hajak is igazán közkedveltek.
Kattints a további képekért!

Fotók, lead fotó: Bwnet.hu, Forró Édua

Oldalak