Ruhadarabok és kiegészítők, amelyektől "gazdagnak" tűnik a megjelenésed

Vannak olyan ruhadarabok, kiegészítők, színek, amelyektől alapvetően elegánsabb lesz a megjelenésünk - ezeknek érdemes helyet szánni a gardróbunkban.

A "gazdag" megjelenés titka

Tudjuk, hogy nem feltétlenül azok a csinos és minőségi ruhadarabok, amelyek drágák. Tény azonban, hogy vannak olyan színek, fazonok és kiegészítők, amelyektől elegánsabbnak és úgymond "gazdagabbnak" tűnik a megjelenésünk. Ezekről lesz szó a következőkben.

Bézs minden mennyiségben

A neutrális tónusok - mint a fehér, a bézs vagy a fekete - minimalista letisztultságot kölcsönöznek a megjelenésünknek, ezért olyan elegánsak. A világos, krémes árnyalatról sokan a luxusra asszociálnak, ezért érdemes bizonyos alapdarabokat ebben a színben beszerezni.

Műbőr miniszoknya (Mango, 9 995 forint)

Fehér - tetőtől talpig

A bézs mellett a fehér a legjobb választás, ha gazdag színekről van szó. Ugyanaz a varázsa, mint az előzőekben említettek - tiszta, minimál, sikkes.

Puplin ruha (H&M, 9 295 forint)

Arany luxus - kiegészítők

Amennyiben kiegészítőkről van szó, az arany a legjobb megoldás, ha elegáns és luxus megjelenést szeretnél. Idén tavasszal és nyáron visszatérnek a nagy, láncos nyakláncok, karkötők.

Nyaklánc (Parfois, 10 990 forint)

Magas nyakú top - kasmír

A kasmírnak magasabb az ára, de annyit hozzá is ad a megjelenéshez. A divatszakértők szerint az egyik felső típus, amely a luxust sugározza a magas nyakú top vagy garbó. Válassz bézs vagy fehér színt ebből a darabból!

Ultrakönnyű modálkasmír garbónyakú top (Intimissimi, 10 990 forint)

Loose fitting nadrág

Hívhatjuk a "gazdag" nadrágot "loose fittingnek" vagy kosztüm fazonnak is, a lényeg, hogy legyen egy fehér darab a szekrényedben.

Széles szárú nadrág (Reserved, 8 995 forint)

Designer táska gyönyörű részletekkel

Tisztában vagyunk azzal, hogy a designer táskákat meg kell fizetni, azonban ha már beruházol egyre, érdemes egy nagyon különleges darabot választani, amely részleteiben tökéletes.

Love Moschino kézitáska (Answear.hu, 79 990 forint)

Egyszerű körömcipő

Tarol az úgynevezett "mules", amely a körömcipő és a papucs szerelemgyereke. Ebből is érdemes bézs színt választani - mindennel tudod kombinálni.

Cipő (ZARA, 9 995 forint)

Tweed kabát

A fehér és az arany jó barátok, főként ha egy tweed kabátról van szó. Ez az anyag alapvetően drágának tűnik, mert Chanel koppintás. Ha egy fehéret választasz arany gombokkal, nem lőhetsz mellé.

Tweed blézer (ZARA, 22 995 forint)

Fotók, leadfotó: Mango, Intimissimi, Parfois, H&M, ZARA, Reserved, Answear.hu, Pexels

Oldalak