Hirdetés

Erre miért nem gondoltunk eddig? - Itt az új módja a táskád viselésének

A divathetek általában elborult trendeket, természetellenesen szép embereket és számunkra megfizethetetlen csodákat mutatnak nekünk, idén azonban történt valami, ami felborzolta a divatvilág kedélyeit. Kaptunk ugyanis egy új táskaviselési formát, mi pedig csapkodtuk a homlokunkat, hogy ez eddig miért nem jutott eszünkbe?

Megosztó trend

A New York-i divathét egyik legfelkapottabb tervezőpárosának kifutóján olyat láttunk, ami azonnal belopta magát a szívünkbe. A Proenza Schouler modelljei láncos kistáskáikat a vállukon átvetve, egészen a hónaljuk magasságában viselték, ami azonnal megosztotta a divatvilágot. Van, aki imádta, van, aki utálta, van, aki nem tudta, hogy fog elférni a táska a keblei mellett… Véleménye azonban mindenkinek volt a dologról, ami már alapjában komoly eredmény.

Neked mi a véleményed?

Mi itt a szerkesztőségben imádjuk a hónaljig felhúzott kistáska gondolatát. Lehet, hogy azért, mert eddig nem nagyon találkoztunk hasonlóval. Persze az is lehet, hogy egyszerűen meguntuk, hogy a szombat esti partiban nem tudunk másra figyelni, csak arra, hogy el ne hagyjuk a táskánkat. Hivatalosan „Bandolier-stílusnak” hívják ezt a módszert, amitől csak még különlegesebbnek érződik.

Neked mi a véleményed erről a viselési módról? Netán próbáltad már? Írd meg nekünk kommentben!

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!
Ez is érdekelhet: Bújj velünk Carrie Bradshaw bőrébe! – Ezeket a szetteket imádná a New York-i divathéten

Fotók: marieclaire.com; leadfotó: elle.com

Szólj hozzá Te is!