Fashion&Beauty

Ne ezekhez mérd magad! 5 elavult szépségsztenderd, amit egyszer és mindörökre törölni kéne a köztudatból

A nők állandó nyomás alatt vannak, hogy megfeleljenek bizonyos normáknak, elvárásoknak, melyek a külsőségekre irányulnak. Minden nő azon igyekszik, hogy sikeres legyen otthon, a munkahelyen, mindezt úgy, hogy közben egy gyönyörű nő képében tetszelegjen.

Nem ez a legfontosabb

Sokak szerint azonban itt az idő, hogy véget vessünk az elavult szépségsztenderdeknek, melyeknek a nők évtizedek óta görcsösen próbálnak megfelelni. A szépség relatív és nincs értelme arra összpontosítani, hogy mi az, amit mások szépnek látnak. Összegyűjtöttünk 5 olyan szépségsztenderdet, melyet ideje félredobni és végre élvezni az életet.

Feszes has

Néhány nő bevallotta, hogy a hasuk az egyik elsődleges forrása az alacsony önbizalmuknak. Annak érdekében, hogy megszabaduljanak gömbölyödő pocitól, diétákkal és intenzív edzésekkel kínozzák magukat. Az orvosok viszont azt mondják, hogy egy kis mennyiségű bőr alatti zsír ezen a területen egyáltalán nem jelent problémát, sőt, a test megfelelő működésének egyik mutatója.

Dús ajkak

Egy másik idealizált női külső tulajdonság a dús ajkak. Sőt, egyesek szerint a vékony ajkak a test öregedését jelzik, ezért sok nő vágya, hogy ajkaikat nagyobbá és kifejezőbbé tegyék. Ma a hialuronsav alapú töltőanyagok a legnépszerűbb eszközök ennek az eredménynek az eléréséhez.

Az orvosok azonban arra figyelmeztetnek, hogy a szájfeltöltés káros is lehet, hiszen a bőrszövet megnyúlik és megereszkedik a beadott anyag súlya alatt, ami csak súlyosbítja a helyzetet. Előfordulhat, hogy az anyag távozása után az ajkak már sosem nyerik vissza feszességüket.

Lapozz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A balayage igen népszerű festési technika, azonban nemrégiben igen populáris lett a kistestvére, a foilayage.
Home&Design
Az év kültéri trendeket bemutató mottója bőségről árulkodik: még több könnyedség, még több szín és még több elegancia.
Lifestyle
A Mérleg fantasztikus lehetőségeket kap az élettől. Napi horoszkóp!