Fashion&Beauty

Hajvágásra ment a lány, csak otthon vette észre, mit művelt vele a fodrász

Nem lettünk volna szegény lány helyében: egyáltalán nem olyan lett a haja, mint amilyet szeretett volna.

Fodrász baki

Általában ha drasztikusabb változtatást szeretnénk eszközölni a külsőnkön, akkor a hajunkkal kezdjük. Egy új szín, illetve fazon sokat lendíthet a megjelenésünkön, feltéve ha jól választjuk ki és precíz szakemberre bízzuk magunkat. Sajnos ez utóbbi nem sikerült annak a fiatal lánynak, aki nagyon csalódott volt, miután a szalonból távozva otthon felfedezte, mit művelt vele a fodrásza. A sztoriját a Redditen osztotta meg, a felhasználók pedig nem győzték kifejezni sajnálatukat.

A lány ezzel a képpel sétált be a szalonba, ilyen hajat szeretett volna magának. Végeredményben sajnos sem a fazon, sem a szín nem stimmelt teljesen, de előbbit még nem is tartotta feltétlenül rossznak, mert tetszett neki. A gondok a vágásnál kezdődtek...
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.