Fashion&Beauty

Minden stílusos nőnek kell egy ilyen felső: most az ejtett nyakú darabok hódítanak

Van egy olyan nyári felsőrész, ami egyszerre laza, szellős és kényelmes, valamint nagyon szexi, merész és nőies is egyben. Nem másról van szó, mint a spagettipántos, ejtett nyakú felsőkről, amik most szinte minden üzletben megtalálhatóak! Fantasztikus darabokat gyűjtöttük össze, lessétek meg a válogatásunkat!

Az ejtett nyakú felsők lazák és szexisek egyszerre

Az idei nyár rendkívül sokféle divatos felsőrésszel kedveskedik nekünk: a fűzős stílusú felsők például hihetetlenül dögösek, de a buggyos ujjú felsők és az aszimmetrikus szabású toppok is nagyon csinosak, melyek most hihetetlenül sokféle változatban találhatók meg az üzletekben. Ebben a szezonban azonban nemcsak ez a háromféle felsőrész számít trendinek, hanem még egy halom másik is: most például az ejtett nyakú toppokat mutatjuk be, melyek lazák, kényelmesek, ámde nagyon nőiesek és szexisek egyszerre! A hazai kínálat legszebb darabjai a lenti képgalériára kattintva érhetők el.

Az ejtett nyakú felsőrészek egyik legdivatosabb verziója a fenti képen is látható fukszia pink színű darab, ami most nem hiányozhat egy stílusos nő ruhatárából sem! A fukszia pink szín idén nyáron rendkívül divatos, rengeteg különböző alsót lehet ebben a színben találni. Mesés szatén anyagú szoknyák, menő rövidnadrágok, mintás trapéznadrágok, de még elegáns nadrágkosztümök is megtalálhatóak a fukszia pink árnyalatban, ezért ha neked is tetszik ez a szín, érdemes tetőtől talpig ebbe az árnyalatba öltöznöd. Amennyiben viszont idegenkedsz a rózsaszíntől, akkor sincs okod a búslakodásra, hiszen megannyi mesés színben lehet még ezt a gyönyörű ejtett nyakú felsőt megtalálni az üzletekben. Mutatjuk is őket!

A hazai kínálat legszebb ejtett nyakú felsőrészei a lenti képgalériára kattintva érthetőek el!

ZARA Top with draped neckline 9995 Ft
Kattints a további képekért!

Tavasszal robbantak be a köztudatba, júliusra viszont már minden stílusos nő kezében ott ragyogott ez a modern, formabontó darab, ami egyszerre dobja fel és teszi különlegessé a legelegánsabb outfitet is. Neked hogy tetszik? Mutatjuk is, miről van szó!

Leadfotó, fotó: ZARA

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.
Home&Design
Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.