Magyar ékszerek világszínvonalon – A dorivisy luxuskollekciójába azonnal beleszerettünk

Visy Dóri márkáját, a dorivisyt már évek óta figyeljük, eddig is imádtuk a természet inspirálta, gyakran három-dimenziós ékszereit, az új Pure Rose névre keresztelt luxuskollekcióval azonban túltett önmagán. Ha meglátjátok ezeket a csodákat, megértitek mire gondolunk.

A minimál ékszerek rajongói imádni fogják

Visy Dóri márkáját a dorivisy-t – reméljük - nem kell bemutatnunk senkinek, ha hazai dizájnerékszerekről készítünk válogatást, abban mindig helyet kap egy Dóri által megálmodott gyűrű vagy nyaklánc. Tegnap legújabb, Pure Rose elnevezésű kollekciójának a bemutatóján jártunk, és röviden szólva szerelembe estünk.

„Már régóta terveztem egy luxuskollekció elkészítését, most jött el az idő, hogy meg is valósítsam” – meséli Dóri az ékszerekről, amik 14 karátos rozé aranyból készültek, és valódi gyémántok illetve tahiti rózsaszín igazgyöngyök díszítik.

„A kollekciót Tahiti inspirálta. Bár még nem jutottam el oda, de ilyennek képzelem a hófehér homokos partot, a lenyugvó napot.” Minden darab egyedi, a gyémántok minden ékszeren máshol csillannak meg, és az alapvetően természettől fogva különböző gyöngyök más és más formájú arany pálcákon jelennek meg.

Ha kíváncsi vagy, Debreczeni Zita melyik ékszerbe szeretett bele, lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2