Divatos körömlakkok és gyűrűk

Egy szép körömlakkot még jobban kiemelhetsz egy különleges gyűrűvel. Nézd meg, hogy a jelenlegi körömlakk trendekhez milyen gyűrűk illenek!

Fémes ragyogás
Egy ideje már tartják magukat a körömlakk divatban a fémes és metálos csillogású lakkok. Fémes ragyogásukat még inkább kiemelheted, ha egy szintén fémes fényű, feltűnő gyűrűt választasz hozzájuk.

Pasztell és színátmenetes
A pasztell színek mindig jól mutatnak a körmökön és mindenkinek jól állnak. Ha még stílusosabb manikűrt varázsolnál magadnak, egy szín különböző árnyalatainak színskálájával fesd ki körmeidet. A lágy pasztellekhez jól mennek a szintén világos színű kövekkel ékesített gyűrűk, a színátmenethez pedig a több színű karikákból álló darabok.

Matt lakk
Matt lakkhoz válassz fémes fényű vagy ragyogó kövekkel díszített gyűrűket, ezek szép kontrasztot fognak alkotni a fénytelen színnel. Még jobban kiemeli ezt a hatást, ha gyűrűdet egyszerre csillogó és matt kövek is ékesítik.

Sötét színek
A sötét színű lakkok is fénykorukat élik, főként a bordós-lilás színek népszerűek, de egy kobaltkék vagy smaragdzöld lakk is nagyon stílusos. Ezekhez a színekhez könnyű gyűrűt választani, mert a pasztell árnyaltoktól, a fémes gyűrűkig minden megy hozzájuk. Arra kell figyelni, hogy nagyon elütő élénk színt ne kombinálj körömlakkod színével, csakis olyat, mellyel jól harmonizál.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!