Fashion&Beauty

Frida Kahlo inspirálta a Dior bemutatóját: egészen elképesztőre sikeredett a show - galéria

A Dior egy igen különleges kollekció-bemutatót szervezett. A különleges ruhadarabokat Frida Kahlo mellett a mexikói kultúra inspirálta.

Rendhagyó kollekció

A mexikóvárosi Colegio de San Ildefonso adott otthont a Dior 2024-es bemutatójának ezen a hétvégén. A rendkívül különleges show került megrendezésre, amelyen többnyire mexikói modellek vettek részt, és amelyet az ország egyik legismertebb művésze, Frida Kahlo inspirált. A fodrászok az ikonikus frizurák elkészítése mellett a természetességre törekedtek: ,,Minden a természetes szépségükön múlik: bármilyen legyen is a bőrtónusuk, bármilyen nemzetiségűek" - mondta Peter Philips sminkes, aki a telt, ragyogó, hidratált bőrre és az felborzolt szemöldökre összpontosított.

A galériánkban elárulunk néhány érdekességet a bemutatóról, és megmutatjuk, hogy milyen különleges ruhakreációkat láthattak a résztvevők a színpadon:

,,Először egy római kiállításon láttam a munkáját tinédzser koromban, és életre szóló benyomást tett. Valóban mélyen megérintett. A munkája nagyon inspiráló a nők számára. Hihetetlen, amit a maga idejében művelt" - mondta Maria Grazia Chiuri kreatív igazgató a bemutató előtt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images, Forrás: HarpersBazaar

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
A medvetámadások viszonylag ritkák, de ijesztőek. A szakértők elárulták, hogyan védheted meg magad és családodat, ha találkozol egy medvével az erdőben.
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.
Lifestyle
Meg lehet állapítani valakiről ránézésre, hogy intelligens-e? Egy kutatás meglepő eredményre jutott!