Fashion&Beauty

Élete leggyönyörűbb rózsaszín ruháját vette fel Katalin hercegné

Kate Middleton maga volt a megtestesült elegancia az RHS Chelsea Flower Show-n hétfőn. Katalin hercegné egy csodálatos rágógumiszínű ingruhában tette tiszteletét az eseményen, ahol 10 iskola gyermekeivel találkozott és piknikezett.

Ismét csodásan nézett ki

Katalin hercegné sosem tud mellélőni az egyes ruhákkal, minden egyes alkalomra a tökéletes darabot veszi fel. Bár persze a gardróbja rengeteg gyönyörű ruhakölteményt tartalmaz, mégis mindig úgy érezzük, hogy az adott darab tökéletesen passzol az eseményhez. És ez természetesen nemcsak a ruhákra, hanem a kiegészítőkre is vonatkozik. Kate Middleton ezúttal egy rózsaszín ingruhát választott, amelyeket fonott szandállal, és bájos, aranylevelű fülbevalókkal párosított.

Nézd meg a teljes szettet itt:

Katalin látszólag nagyon élvezte a piknikezést a gyermekekkel. Ez a rózsaszín darab pedig kifejezetten passzolt ehhez az eseményhez.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Utazás
Új rendszer lépett érvénybe Párizsban és környékén a tömegközlekedésben: "Párizs 2024"-es bérlettel korlátozás nélkül lehet utazni a paralimpia végéig.
Sztárok
Sebestyén Balázs roppant büszke a gyermekeire. Mind a kettejüket más vonzza, szóval eltérő műfajban igyekeznek kihozni magukból a maximumot.
Egészség
Mindenkinek becsúszhat egy nagyobb buli, amikor alapos fejfájással ébredünk. A másnaposságra vannak jól bevált ellenszerek, de erre senki sem gondolt volna.