Fashion&Beauty

Élete leggyönyörűbb rózsaszín ruháját vette fel Katalin hercegné

Kate Middleton maga volt a megtestesült elegancia az RHS Chelsea Flower Show-n hétfőn. Katalin hercegné egy csodálatos rágógumiszínű ingruhában tette tiszteletét az eseményen, ahol 10 iskola gyermekeivel találkozott és piknikezett.

Ismét csodásan nézett ki

Katalin hercegné sosem tud mellélőni az egyes ruhákkal, minden egyes alkalomra a tökéletes darabot veszi fel. Bár persze a gardróbja rengeteg gyönyörű ruhakölteményt tartalmaz, mégis mindig úgy érezzük, hogy az adott darab tökéletesen passzol az eseményhez. És ez természetesen nemcsak a ruhákra, hanem a kiegészítőkre is vonatkozik. Kate Middleton ezúttal egy rózsaszín ingruhát választott, amelyeket fonott szandállal, és bájos, aranylevelű fülbevalókkal párosított.

Nézd meg a teljes szettet itt:

Katalin látszólag nagyon élvezte a piknikezést a gyermekekkel. Ez a rózsaszín darab pedig kifejezetten passzolt ehhez az eseményhez.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
A medvetámadások viszonylag ritkák, de ijesztőek. A szakértők elárulták, hogyan védheted meg magad és családodat, ha találkozol egy medvével az erdőben.
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.
Lifestyle
Meg lehet állapítani valakiről ránézésre, hogy intelligens-e? Egy kutatás meglepő eredményre jutott!