A Dior megalkotta az őszi szezon legmenőbb táskáit - ilyen gyönyörű darabokat még sosem láttunk

Türkiz, bordó, fekete és bézs színekben ragyognak a Dior legújabb táskái, melyeknél őszintén szólva még soha nem láttunk szebb darabokat. Gyönyörködjetek bennük ti is a cikkünkben látható képgalériánkban!

Rendkívül változatos és gyönyörű a Dior 2021-es őszi/téli táskakollekciója

Az olasz Gucci divatház bizarr tervezéseihez és a Chanel sokkolóan "lehasznált" új táskakollekciójához képest a Dior darabjai egészen egyszerűen lenyűgözőek - legalábbis szerintünk. Jó hír, hogy hideg és a meleg tónusú színek szerelmesei is megtalálhatják a kedvenciket a Dior legújabb, 2021-es őszi/téli táskakollekciójában - a tervezések ugyanis több részre oszlanak, a dizájnerek (a fő divattervező, Maria Grazia Chiuri vezetésével) pedig nagy érzékenységgel figyeltek arra, hogy minden stílusú és személyiségű hölgy megtalálja a maga kedvencét a márka új darabjai közül.

Az új kollekcióban vannak klasszikus fekete és bézs színű darabok, melyek kivétel nélkül minden ruhához mennek; de mesés burgundivörös és türkizkék árnyalatú táskákat is felfedezhetünk az új tervezések között - csakúgy, mint leopárdmintás darabokat, melyek az év legnagyobb slágereinek bizonyultak a ruhák terén is.

A Dior egyik legikonikusabb táskája a képen is látható Lady Dior táska, mely 1995-ben került bemutatásra - haláláig Diana hercegné legkedvesebb táskája volt, épp ezért, sokan a mai napig "Lady Di" táskaként emlegetik ezt a mesés, merevített négyzetalakú táskát, mely báránybőrből készült és cannage mintával van díszítve. A minta a Dior különböző ruháin, kiegészítőin, porcelánjain és lakberendezési portékáin is megjelenik és nagy népszerűségnek örvend az egész világon.

Épp ezért, talán nem is meglepő, hogy ez az a táska és ez az a minta, mely a Dior minden egyes kollekciójában felbukkan, más-más árnyalatokban. A mostani, 2021-es őszi/téli kollekcióban a bézs, a fekete, a fehér, valamint a vörös és a szürke színeiben, illetve a kék különböző árnyalataiban bukkan fel ez a darab - az biztos, hogy minden stílusos hölgy tud közülük választani. Igaz, jól megkérik érte az árát. Egy ilyen darab magyar pénznemre átsázmítva kb. 1,5 millió forintba (!) kerül, ami rengeteg pénz - a táskát viszont sokan veszik befektetésnek, hiszen ha megéri olyan luxusdarabba befektetni, ami soha nem megy ki a divatból, akkor ez az!

Dior Medium Lady Dior táska (kb. 1,5 millió forint)
Kattints a további képekért!

Megalkotta a jövő nyár legnagyobb divatját a Chanel: a luxusmárka napokban kifutóra vitt 2022-es tavaszi/nyári divatbemutatója teljességgel beragyogta a párizsi divathetet - merész, fiatalos és nagyon menő darabokat láthattunk. Mutatjuk is a legjobb darabokat a jövő nyári trendekből!

Leadfotó: Dior
Fotó: Instagram @dior

Oldalak