Fashion&Beauty

Merész frizura-evolúció: egyre rövidebb Demi Lovato haja

Pár hete esett neki először a nullás géppel a hajának az egykori Disney-sztár, most pedig már alig van miből vágni.

Egyre rövidebb

Demi Lovato karrierje mesébe illő módon indult – legalábbis úgy tűnt. Az egykori Disney-gyereksztár sok kislány példaképe volt, aztán ahogy egyre idősebb lett, úgy derült fény rá, hogy a kép, amit magáról mutatott, egyáltalán nem egyezik meg mindazzal, amin keresztül kellett mennie. 2018-ban a halál torkából jött vissza, drogtúladagolása után sokáig rehabon volt. Az énekesnő februárban beszélt először komoly egészségügyi problémáiról. Ekkor árulta el, hogy három sztrókot, illetve egy szívrohamot is túlélt már, amik mind drogproblémái következményeként történtek meg. A fiatal lánynak némi agykárosodása is maradt, orvosai nagyjából tíz plusz percet jósoltak neki a túladagolása után. A mozgás segített neki a legtöbbet a függősége leküzdésében, és mostanra sikerült annyira felépülnie fizikailag és lelkileg, hogy tudjon minderről beszélni. Az életéről szóló dokumentumfilmben arról is vallott, hogy nemi erőszakban veszítette el a szüzességét.

Demi azonban nem csak a magánélete részleteivel sokkolja időnként a rajongóit, hanem a kinézetével is. Valósággal sportot űz abból, hogy időről időre minél extravagánsabb külsővel jelenjen meg a nyilvánosság előtt. Tavaly év végén azzal lepett meg mindenkit, hogy nullásgéppel nyíratta fel a haját, de most még tovább ment, és még rövidebbre vágatta a haját. Galériánkban mutatjuk a folyamatot. Nektek hogy tetszik?

Demi Lovatót hosszú barna hajjal ismerte meg a világ. Az évek múlásával sok stílust kipróbált, de ez a fazon többször is visszatért.
Kattints a további képekért!

A trendek jönnek-mennek, de vannak olyan stílusok, divat- és szépségirányzatok, amelyek soha nem kopnak el. Jelenleg is egy olyan frizura hódít, amely örök klasszikus, sokaknak jól áll, és a férfiak egyik kedvence.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Nincs is annál szörnyűbb, mint amikor az esküvő küszöbén toporogva tudjuk meg, hogy az személy, akiket életünk párjának gondoltunk, csúnyán elárult minket.
Sztárok