A ruha, amelyet minden nő akar idén tavasszal - különleges darab

Ezzel az outfittel megkoronázhatod a szezonális gardróbod.

A ruha, amely a szezon éke lesz

Bár kezdtük azt gondolni, még korántsincs vége a tavaszi trendek felvonultatásának. A szezon legnagyobb stílusirányzatait a fashion weekek kezdték bemutatni, de nemcsak a világmárkák, hanem a fast fashion üzletek is felvették a versenyt a legszebb ruhadarabokért. Egyre minőségibb kampányok társulnak egy-egy új kollekció debütálásához, amely talán a fokozott virtuális jelenlétnek is köszönhető a Covid-helyzetben.

Mi elhoztuk már többek között az évszak sláger napszemüvegeit, virágmintás ruháit, táskáit, fülbevalóit, hajkiegészítőit, sminkjét, illetve magassarkúit, most pedig azt a szettet ismertetjük meg, amelyet minden nő akar majd tavasszal, ugyanis egyedi, szexi és szuper csajos.

Feltűnő, szexi, elegáns

A tavasz kedvenc ruhája mindent tud, amit egy ruhának tudnia kell. Nőies, kiemel a tömegből, dögös, emellett elegáns és mégsem kihívó. Azt már megírtuk korábban, hogy a megszokott pasztell színeken kívül néhány tüzes, élénk árnyalatot is beenged a szezon - ezek közül a mély vörös (bordóra hajazó) tónus lesz a legvonzóbb. Az évszak sláger outfitje a piros overál, amely egyszerre komfortos a lágy esésnek köszönhetően, valamint dekoratív a különleges szabás miatt, amely egyébként rendkívül előnyös is, mert kiemeli a derekat, de ápol és eltakar az alsó részeken, ha szükséges.

Válogatás

A fenti darab bizonyosan a szezon egyik éke lesz, de amennyiben ez a kreáció nem győzött meg, viszont beszereznél valami hasonlót, készítettünk egy válogatást overál-termékajánlónk keretében. Az alábbi pasztell repertoárban hátha megtalálod a neked leginkább tetszőt.

Krémszínű overál övvel - H&M, 5 995 HUF
Kattints a további képekért!

Fotók, leadfotó: ZARA, Mango

Oldalak

Címkék: