Egy cipő, rengeteg lehetőség: ez a forradalmi újdonság a te figyelmed sem kerülheti el!

Ha te sem tudsz ellenállni a szép cipőknek, vagy egyszerűen csak egy időtálló és praktikus darabra vágysz, ezt látnod kell! A német Mime et moi cipő márka termékei elegáns dizájnnal hódítanak, és egyedi technológiájukkal is biztosan levesznek a lábadról. Miben is különböznek a többi lábbelitől? (x)

Cserélhető sarok

Tegye fel a kezét az, akivel már megtörtént, hogy a délutáni séta, hétvégi parti vagy elegáns ünnepség közepette azt kívánta, bárcsak lapos talpú cipőben érkezett volna! A márka meghallgatta a nők kívánságát és egy forradalmi újdonságot hozott minden cipő, elegancia és kényelem imádó számára. A különleges technológiának köszönhetően, a cipő sarka egyetlen kattintással kicserélhető, így kedvenc lábbelinket kedvünkre variálhatjuk és viselhetjük lapos vagy magas, vékony vagy akár blokk sarokkal.

magassarkú cserélhető sarokkal cipőfalva

A márkát újonnan megtalálod a Cipofalva.hu webáruházban, mely hazánkban jelenleg a Mime et moi márka egyetlen forgalmazója. A webáruház már évek óta hozza el nektek a legtrendibb cipők kínálatát, verhetetlen áron. A folyamatosan bővülő portfólióban több világhírű márkának is helye van.

Ünnepekre és a mindennapokra is

A Mime et moi kollekcióban időtálló klasszikusok, vibráló színek és fényes darabok várnak rád, melyek megkoronázzák az ünnepi és a mindennapi szetteket is. A cipők többsége bőrből készült, talpuk pedig enyhén rugalmas, ezért nagyon jól illeszkednek a lapos 3cm-es és a magas, akár 10 cm-es sarokhoz is. Inspirálódj az ismert Fifty Pairs of Shoes divatbloggerrel, aki összeállításait a Mime et moi tűzpiros lábbelijével egészítette ki. Töltsd a munkanapot francia stílusban, elegáns körömcipőben, és élvezd az esti randit vagy csajos estét kényelmes balerina cipőben.

A szebbnél szebb cipőkért lapozd át galériánkat, és keresd meg kedvencedet a Cipofalva.hu kínálatában!

Mime et moi - Alia Black
Kattints a további képekért!

Lead fotó: Fifty Pairs of Shoes

Oldalak