Hajszótár - ilyen dolgokat árul el rólad a frizurád

Azt szokták mondani, hogy a megjelenésünk sokat elárul rólunk. A legtöbbet talán az öltözetünk szeret mesélni, de az egyéb "kiegészítők", a hajviseletünk és sminkünk is rendkívül beszédes tud lenni.

Göndör fürtök: az érzelmes

A göndör hajú nők fürtjeikben hordják kedvességüket, és általában nagylelkűbbek, mint mások. Kiemelten gyorsan végzik el feladataikat, akár a munkahelyi, akár a hétköznapi kötelességekről van szó. Tüzes személyiségük van, aminek köszönhetően kitűnő vezetői képességekkel rendelkeznek, mindent szenvedéllyel és lendülettel csinálnak, amibe belefognak. Az érzelmi intelligenciájuk egyedülálló, és sok dologgal tudnak egyszerre foglalkozni. Negatív tulajdonságuk, hogy néha drámakirálynővé válhatnak.

Magas copf: a céltudatos

Azok a nők, akik erősen vonzódnak a magas copfhoz, általában nagyon céltudatosak, pontosan tudják, mit akarnak elérni, és hogy a siker érdekében milyen eszközöket kell bevetniük. A logikus gondolkodás jellemző rájuk, és bizony néha önzőbbek, mint a többiek, saját szükségleteiket helyezik előtérbe.

Hullámos és "dobálhatós": a kreatív

A könnyed, légies hullámokkal rendelkező nők kreativitásukról híresek. Igazi energiabombák, akik megingathatatlan akaraterővel bírnak és nagyon érzelmesek. Utóbbi tulajdonságuk hátrány is lehet, hiszen sokkal könnyebb őket megbántani, mint a többieket. Ritkábban beszélnek privát dolgaikról, és nehezebben nyílnak meg másoknak. A legfontosabb számukra a függetlenség és szabadság feelingje, de párkapcsolatban hűségesek.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak