Viselj tavasszal is combközépig érő csizmát - 6 tipp, hogy ne legyél közönséges

Miért ne menthetnéd át combközépig érő csizmádat a tavaszi hónapokra is? Sajnos azonban ennél a darabnál sokan elfelejtik, hogy vannak olyan aranyszabályok, amiket figyelmen kívül hagyva könnyen közönségessé válhat az egész kinézetük.

Készülj fel a tekintetekre

Az első és legfontosabb szabály, hogy csak megfelelő önbizalommal hordd ezt a típusú csizmát. A tekinteteket garantáltan rád irányítja, ezért ha szégyellősködsz, a védekező tartásoddal, és a görnyedtséggel optikailag még inkább összenyomja az egész tested. Arról nem is beszélve, hogy ha zavarban van az ember, könnyebben megbotlik és egy magassarkúban ez nem szerencsés.

Passzentos probléma

Általánosan elfogadott divatszabály, hogy sok túl feszes ruhadarab nem mindig a várt hatást váltja ki, vagy túl dögös lesz a viselet, vagy előnytelen. A combközépig érő csizmára ez hatványozottan igaz, ezért azt javasoljuk, hogy a szűk nadrág vagy harisnya mellé egy kicsit bővebb pulóverrel vagy kabáttal törjétek meg a passzentos vonalat.

Hangsúlyos darab

Az üzletekben megjelentek a nagyon hangsúlyos, túldíszített, fűzős csizmák is, elvétve föltűnik az utcán is egy-egy darab. Ha ilyenben gondolkoztok, akkor mérlegeljétek azt is, hogy szeretnétek-e a outfiteteket elvinni ebbe az irányba és esetlegesen "csizmás lányok" lenni, ahol a fókuszpont nem a személyiségeteken van, hanem a hordott cipőn. Egy egyszínű csizmával is nagyon stílusos hatást kelthettek, nem kellenek a strasszok hozzá.

Fotó: sparklesandshoes.com, aliexpress.com

Oldalak

  • 1
  • 2