Hirdetés

A pasik ezeket a bugyikat szeretik rajtad a legjobban - Nem a tanga az első!

Hiába tippeltünk volna, nem találjuk ki, melyik bugyitípus indítja be legjobban a pasik fantáziáját. Annyit elárulunk elöljáróban, nem a tanga a kedvenc.

A Women's Health magazin felmérésében 1000 férfit kérdeztek arról, milyen alsóban látnak minket, nőket a legszívesebben. Azért megnyugtatunk mindenkit, ha már eljutunk odáig, hogy fehérneműben lófrálunk a pasi előtt, akkor a nagyibugyi is ugyanolyan gyorsan le fog kerülni...

Utolsó helyen: Nagyibugyi

A pasik is tisztában vannak vele, előfordul olyan alkalom, hogy a nagyibugyi kényelmét választjuk bármi mással szemben. Mindannyiunk szekrényében ott lapul legalább egy-két darab. Ugyan nem tartják olyan vadítónak, mint egy szexi csipkés alsót, de a fenekedet azért ebben is megnézik.

4. helyen: Brief

A legátlagosabb fajta mind közül, ami egy átlagos napra tökéletes választás. Ettől függetlenül nem ez lesz a bugyi, amit azonnal lerángatnak rólad.

3. helyen: G-string

A bugyik legkisebbike csak a ranglétra 3. helyéig jutott. Tanulság: nem a legtöbbet mutató darab a legvadítóbb. Persze a pasik imádják a kilátást, amit ez az anyagdarabka biztosít, de néha szeretnek azon fantáziálni, vajon mi lapul alatta. Ahelyett, hogy minden ki lenne eléjük rakva.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!