Fashion&Beauty

Charlize Theron fenségesen mutatott a vörös szőnyegen: ez az éjfekete, szexi kreáció maga az álom

Charlize Theron messzi földön híres a szépségéről, ami remek stílusérzékkel és kifinomult eleganciával párosul.

Szédítően nézett ki

Charlize Theron neve mindenkinek ismerősen cseng: az Oscar-díjas színésznő nemcsak lenyűgöző alakításaival hódítja meg a filmvásznat, hanem kifinomult stílusával és vonzó megjelenésével is elvarázsolja a közönséget karrierje kezdete óta. Az pedig csak hab a tortán, hogy bár lassan az ötvenes évei felé közelít, még mindig fantasztikus formában tartja magát, annak ellenére is, hogy sosem küzdött görcsösen és kétségbeesetten az idő múlása ellen. Abban hisz, hogy egy nőt a belső kisugárzása teszi gyönyörűvé, nem pedig a különböző plasztikai beavatkozások, ami igencsak példaértékű hozzáállás. Természetes ragyogásával mind a mai napig magára vonzza a tekintetet - pont úgy, ahogyan az a legutóbbi vörös szőnyeges eseményén is történt. Galériánkban megmutatjuk, milyen észbontóan festett a színésznő az éjfekete szettjében:

Charlize Theron karizmatikus és magabiztos fellépésének, valamint kifinomult stílusának köszönhetően büszkén mondhatja magáról, hogy világszerte ikonikus szépségnek számít.
Kattints a további képekért!

Te is láttad a 2003-ban bemutatott A rém című filmet? És az megvan, milyen döbbenetesen eltorzult külsővel jelent meg a vásznon az egyébként álomszép színésznő, Charlize Theron?

Leadfotó: Dia Dipasupil/Getty Images
Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.