Fashion&Beauty

A "Posh Spice" bob a legnépszerűbb frizuratrend jelenleg: te is imádni fogod!

Victoria Beckham többféle frizurát viselt az évek során. Ám a legismertebb vágása mégis a '90-es évek Posh Spice bobja, amelyet a Wannabe, a Girl Power és a World Domination éveiben hordott.

Posh Spice bob

Mindazok, akik a '90-es években rajongtak Posh Spice-ért, jól ismerik ezt a rövid leírást: fekete miniruha, és egy elegáns, középen elválasztott, állig érő bob frizura. Most, a Netflixen látható Beckham-dokumentumfilm visszatekint a pár korai napjaira, amikor "a posh lány a Spice Girls-ből" és a foci legígéretesebb új játékosa összefogott, hogy sztárpárrá váljanak. És őszintén szólva, nem csak David fiúbandás frizurája ad nekünk haj inspirációt. Október 1. és 7. között (a dokumentumfilm-sorozat október 4-én jelent meg), a Google-n "Victoria Beckham frizura" keresései hatalmas ugrást produkáltak. És be kell vallanunk, hogy VB visszahozott frizurája egyaránt nosztalgikus és inspiráló. Mert bár a 1996-98 körüli években tűnt fel először, ma is ugyanolyan menő, aktuális és klasszikus.

De mitől annyira időtlen? Mutatjuk!

Mi is az a Posh Spice Bob? Ha elemeznénk a vágás anatómiáját, ennek a frizurának az egyik legjellemzőbb vonása a középen elválasztott és egyenes kivitelezés.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Természetesen ennek sem szabad bedőlni, és ismét csak az adatainkra utaznak a csalók Facebookon. Valóban vigyázzunk ezekkel a hirdetésekkel!
Lifestyle
A 43 éves komika eltökélte az életmódváltást, és céljától semmi sem tántoríthatta el.
Lifestyle
Milyen érzés a szex, pontosabban a behatolás férfi szemmel? 10 pasi válaszát olvashatod.