Fashion&Beauty

Ezek a legfinomabb őszi-téli parfümök: tartós és csábító illatok

Összegyűjtöttünk 5 parfümöt, amit érdemes kipróbálnod ebben a szezonban.

A legfinomabb parfümök

A beautyrajongók nagy szerencséjére a kedvenc márkáink folyamatosan előrukkolnak újabb és újabb illatokkal. Sokszor az ikonikus parfümöket turbózzák fel kicsit, máskor csak új köntösbe öltöztetik, vagy egy új variációját dobják a piacra. Ősszel rengeteg új termékkel ismerkedhetünk meg, az elmúlt hónapokban isteni illatok jelentek meg a drogériák polcain. Hogy ne is kelljen annyit keresgélned, összegyűjtöttünk 5 illatot, amelyekkel biztosan nem lőhetsz mellé. Látogass el egy drogériába, próbáld ki az alábbi parfümöket, és garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni!

Maison Margiela REPLICA - 24 990 Ft/30 ml A Maison Margiela új REPLICA illata a meleg csillagos éjszaka titokzatos érzését idézi fel a fenséges és szelidítetlen természetben. A nemes és ritka Oud infúzió a titokzatosságot, a Labdanum az éjszaka melegségét testesíti meg. A természet vadságát és nyersségét a Bőr akkord adja vissza és a természet csodálatát a Feketebors esszencia fejezi ki, mely vibráló, összeolvadó érzést kölcsönöz az illatnak.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha van egy kis félsz benned a vonaton történő utazással kapcsolatban, ez az információ megnyugtathat.
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.