Mi történt az édes popsztárral? – Hihetetlenül lepukkant az énekesnő

Gyakran előfordul, hogy egy sztár ki akar törni a menedzserei által számára kialakított szerepből, és ezért egészen furcsa dolgokra is képes. Carly Rae Jepsen is ebbe a csapdába esett, a People's Choice Awards-on hihetetlenül olcsón nézett ki.

Akkor…

Carly Rae Jepsen 2012-ben robbant be a köztudatba Call me maybe című szerzeményével, amit még az is kívülről fújt, aki nem akarta. Az akkor 27 éves énekesnő jó pár évet letagadhatott volna a korából, leginkább 15-nek nézett ki hatalmas barna loknijaival, és egyébként is egy cuki kislány benyomását keltette.

És most…

Ezzel szemben a szerdai People’s Choice Awards-on inkább egy elhanyagolt negyvenesnek tűnt tépett éjfekete hajával és agyonsminkelt arcával. A ruha sem egy jó választás, más kiegészítőkkel és sminkkel jól is állna a hihetetlenül jó alakú sztáron, így viszont kissé közönséges az összkép, nem is értjük, hogyan lett az aranyos popsztárból fekete démon. Persze elképzelhető, hogy az is csak egy felvett szerep volt, amiből szeretett volna kitörni. Jelentjük, sikerült.

Ha szerinted is alaposan megváltozott az énekesnő, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!
Ez is érdekelhet: Nem számít a 30 év korkülönbség – Ők a sztárvilág legfurcsább és legdivatosabb párosa

Fotók: popsugar.com, cosmopolitan.com; leadfotó: relevantmagazine.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!