Fashion&Beauty

Nem fogsz hinni a szemednek, milyen szettben pózol ByeAlex és dögös barátnője, Benjamina: Nem véletlen a különleges outfit

ByeAlex általában nem járul hozzá ahhoz, hogy a sajtó felhasználja barátnőjével, Benjaminával közös képeit, most azonban kivételt tett.

Valami készül

Természetesen, nem azért tett most kivételt, mert elfelejtette megemlíteni a képnél, hogy nem járul hozzá a sajtófelhasználáshoz, hanem azért, mert a közös fotó egy nagyon különleges alkalomhoz készült.

Az énekes-dalszerző rendszeresen büszkélkedik a közösségi oldalain gyönyörű kedvesével, Rákóczi Benjaminával, ami érthető is, hiszen már-már tökéletes párt alkotnak. Közös utazásaikról és romantikus pillanataikról is előszeretettel posztol, ám ahogy azt már korábban írtuk, ezeket nem szokta engedélyezni sajtófelhasználásra.
Kattints a további képekért!

Forrás: Facebook Fotó: RTL

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Fashion&Beauty
A menyasszonyi sminktrendek minden időszakban egyre megújulnak, nincs ez másként ősszel sem, amikor is a meleg színek lágy összhangja kerül leginkább előtérbe.
Lifestyle
Szeptember elején a fiatal nő hozzáment a szerelméhez, Dominikhoz: miközben a színpadon a vendégek mondták a beszédjeiket, a menyasszony össze akart bújni a vőlegényével. Majd hirtelen ellökte a...