Fashion&Beauty

Anya és lánya összeöltözött: ilyen mesésen mutatott egymás mellett Katalin hercegné és Sarolta hercegnő – fotó

Katalin hercegné az idei húsvét alkalmával sem okozott csalódást a megjelenésével, sőt: Vilmos felesége egyenesen bámulatosan festett kék outfitjében, ami tökéletesen passzolt kislánya, Sarolta hercegnő öltözékéhez.

Most is nagyon előkelően festett

A brit királyi család rajongói jól tudják, hogy Katalin hercegné mindig kihozza a maximumot a megjelenéséből. A leendő királynét isteni ízléssel áldotta meg a sors, amivel nők millióit inspirálja világszerte, sokan azonban főként azért találják rokonszenvesnek a stílusát, mert más előkelőségektől eltérően gyakran teszi le a voksát fast fashion darabok és kiegészítők mellett is. Például a 2023-as BAFTA díjátadó vörös szőnyegén egy csodaszép ZARA fülbevalót villantott, ami mindössze 18 fontba, azaz alig 8000 forintba került, néhány héttel később pedig ismét a spanyol márkából választott, méghozzá egy rendkívül sikkes szoknyát. Nos, bár húsvét alkalmával egy dizájner szett mellett döntött, természetesen így is azonnal elnyerte a rajongók tetszését, nem beszélve arról, hogy még kislányával, Sarolta hercegnővel is összeöltözött. Galériánkban megmutatjuk, milyen elbűvölően festett anya és lánya az ünnepségen:

Vilmos herceg és bájos felesége, Katalin hercegné először töltötte a húsvétot II. Erzsébet királynő nélkül, de idén volt először az is, hogy legkisebb gyermekük, Lajos herceg is részt vett az ünnepi istentiszteleten.
Kattints a további képekért!

Bár a publikum számára úgy tűnik, házasságuk maga a megtestesült tökély, ha egyszer valaki majd megírja Vilmos és Katalin szerelmének igaz krónikáját, bizony a szaftosabb-pikánsabb mozzanatokat sem hagyhatja ki belőle.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images
Forrás: instyle.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Jean Harlowból sugárzott a szexualitás, korának egyik legnagyobb ikonja volt, akit nők ezrei utánoztak – halála előtti napokban azonban a színésznőn egy furcsa, egészen kiábrándító tünetet...
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.