Fashion&Beauty

Katalin hercegné mindenkit túlragyogott a vörös szőnyegen: a trónörökös felesége a BAFTA-gála legszebbje volt – fotók

Szavakkal leírhatatlan, milyen gyönyörű volt Katalin hercegné a 2023-as BAFTA-gálán: a leendő királyné egy igazán különleges ruhát választott magának a rangos eseményre.

Hófehérben tündökölt

Katalin és Vilmos is részt vettek a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) vasárnap esti londoni díjkiosztó gáláján: kicsattanó jókedvvel lépkedtek a vörös szőnyegen, majd a hercegné egy teljesen váratlan pillanatban pajzánul megpaskolta férje fenekét – az erről készült felvétel futótűzként kezdett terjedni az interneten, hiszen a hercegi párról köztudott, hogy szinte sosem szegik meg a szigorú királyi előírásokat, éppen ezért még puszit vagy ölelést is ritkán adnak egymásnak a nyilvánosság előtt. Ám nem csupán ez a bensőséges gesztus sikeredett felejthetetlenre, hiszen a walesi hercegné olyan bámulatos ruhában lépett a kamerák elé, ami több szempontból is igazán különleges. Galériánkban megmutatjuk, milyen lehengerlően festett Katalin a díjátadón:

Vilmos herceg 2010 óta a Brit Film- és Televízióművészeti Akadémia elnöke. Feleségével utoljára 2020-ban jelentek meg a díjátadón, s most volt az első alkalom, hogy walesi hercegként és hercegnéként léptek a vörös szőnyegre.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegnét ismét egy nagyon letisztult, mégis elegáns darabban kapták lencsevégre. Vajon mi a titka, hogy neki egyszerűen minden jól áll?

Leadfotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images
Forrás: Harper's BAZAAR

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...