Vége a megszokott formáknak: Ez az extrém táska most a nők kedvence

Különleges kinézete miatt imádják.

Egyedi formák

Az idei év minden szempontból különlegesebb divat szemponjából, mint az elmúlt időszak. Jelenleg ugyanis leginkább a '90-es évek trendjei uralkodnak, arról nem beszélve, hogy szinte bármit bármivel párosíthatunk, hiszen minden divatosnak számít, akár együttes viseletként is. Cipők, bikinik és táskák szempontjából is az extrém verziók a legnépszerűbbek jelenleg, így nem is csodálkozunk azon, hogy most a box táska az a régi-új darab, amivel a legszívesebben egészítjük ki a szettjeinket.

Box táska

Ahogy a neve is sugallja, ennek a táskának a különlegessége az alakja. A figyelemfelkeltő darabok leginkább egy ékszerdobozhoz hasonlítanak, és az extrém külső mellett még praktikusabbak is zsákszerű vetélytársaiknál. Alkalmasak az utazásra és a hétköznapi viseletre is, hiszen jóval hamarabb és könnyebben találunk meg benne mindent. Lapozd végig a galériát, és nézd meg, milyen jól néznek ki!

Box táska az idei év egyik legkedveltebb trendje. Nem is csoda, hiszen különleges formájuk épp olyan, mint egy színes, csajos ékszerdoboz.
Kattints a további képekért!

Leadfotó:123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!