Fashion&Beauty

Univerzális szettek, amiket bármilyen alkalomra viselhetsz

Munkába, koktélpartira vagy elegáns eseményre is felveheted őket.

Univerzális outfitek

Mi, nők mindig szeretünk a különféle alkalmakra makulátlanul megjelenni, legyen szó egy átlagos csütörtökről vagy fontos meetingről az irodában/munkahelyen, koktélpartiról a barátokkal vagy egy - az év vége tájékán olyan gyakran előforduló - elegáns gálaestről. Mivel azonban megesik, hogy mindezeket egyetlen napba kell besűrítenünk, érdemes olyan sokoldalú outfiteket választanunk az alapdarabok felhasználásával, melyek mindegyik esetben megállják a helyüket. Ezeket vonultatjuk fel a következőkben.

Kis fekete ruha

Minden nő tisztában van a kis fekete ruha hatalmával: hordhatjuk egész évben, télen-nyáron szünet nélkül, bármilyen alkalomra tökéletes és a megfelelő kiegészítőkkel egyáltalán nem lesz unalmas. Mostanában nagyon divatosak a fehér gallérral megbolondított verziók, amik leheletnyi csavart adnak a szimpla fazonhoz, szupernőiessé és elegánssá téve az outfitet. Viseljük munkába, koktélpartira, randira vagy hivatalos eseményre, egy hegyes orrú magassarkúval megtámogatva nem lőhetünk vele mellé.

Blézer és fekete farmer

A farmer-blézer örök klasszikus páros, ha pedig lóg a levegőben az elegáns alkalom lehetősége, akkor a hagyományos kék nadrágot cseréljük mélyfeketére (ne koptatottra és szürkés hatásúra), a lapos talpú csizmát magassarkúra, és kapjunk fel hozzá bármilyen csinos blézert. Nem csak sikkesek leszünk, de kényelmes szettben tolhatjuk végig a napot.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Instagram

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Egészség
Az ultrafeldolgozott élelmiszerek manapság mindenütt jelen vannak, és gyakran ezek jelentik a legolcsóbb bevásárlási lehetőségeket. De belegondoltál már valaha, hogy vajon milyen hatással lehetnek a...
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.