Igazi stílusikon: Caramel feleségének ruhatára minden nő álma

Molnár Szilágyi Szilvi stílusa verhetetlen.

Molnár Szilágyi Szilvi igazi stílusikon

Amikor meghalljuk azt a szót, hogy "stílusikon", akkor többnyire olyan nevek jutnak eszünkbe először, mint Grace Kelly, Audrey Hepburn, Jennifer Lopez vagy Jane Fonda, akik ma is (ahogy régen) nagy befolyással bírnak a divatvilágra. Nem kell azonban feltétlenül a külföldi sztárokig mennünk, hogy inspirációt merítsünk, hiszen ha körbenézünk a hazai fronton, akkor is találunk olyan hírességet, aki nap mint nap leveszi a lábáról rajongóit kifinomult, nőies és extravagáns ízlésével. Tökéletes példa erre Caramel gyönyörű felesége, Molnár Szilágyi Szilvi, aki mostanra ugyancsak stílusikonná nőtte ki magát, ezt pedig a következő összeállításunkkal be is bizonyítjuk.

Játék a színekkel

Szilvi - ahogy azt az alábbi fotóhoz is hozzáfűzte - ősszel/télen sem mond le az élénk, vidám színekről, sőt, nem fél két olyan erőteljes árnyalatot sem kombinálni, mint a piros és a fukszia. Imádjuk a nadrág nőies, laza szabását, és hogy pontosan tudja, mivel lágyítsa a hangsúlyos tónusokat - bézs szőrmekabáttal és ahhoz passzoló bokacsizmával. Egyedi, szexi és biztos nem veszik el a tömegben.

"A lelkünknek is jót tesznek az ilyen outfitek a borongós időben" - írta, és bár a napokban napsütésben volt részünk, bizony a szürke hétköznapokat és esősebb, igazán a szezonra jellemző időjárást tényleg fel tudja dobni a feltűnő szett.

A szezon nyerő outfitje

Szilvi pazar szettet rakott össze ezzel a fehér-piros kockás pulóver ruhával és a szexi fekete, térd fölé érő csizmával. Az egyébként laza és egyszerű outfitet szuperül feldobja a dögös lábbeli, amitől franciásan sikkes és extranőies lesz az összhatás. Persze nem kell meglepődni, hogy megint telitalálat volt az outfit, a híresség nagyon ért hozzá, mit mivel kell összehozni, hogy harmonikus legyen a ruhadarabok kapcsolata.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Instagram/sylviszilagyi

Oldalak

Szólj hozzá Te is!