A ragyogó hollywoodi mosoly titka

A ragyogó mosoly ugyanolyan fontos kelléke a természetes szépségünk kihangsúlyozásának, mint egy jó frizura vagy egy csinos ruha. A fogak fehérsége nem csak esztétikus, de éveket is fiatalíthat rajtunk, ha szép a mosolyunk!

Egy forradalmi eljárás hódító útja

Ez a forradalmi, modern eljárás Amerikából indult hódító útjára és rövid időn belül akkora népszerűségre tett szert, hogy ma már azt, hogy egy európai országban valaki beugrik egy biofogfehérítésre éppen olyan hétköznapinak tekintjük, mint azt, hogy két megbeszélés között egy gyors, szépészeti kezelésen vesz részt. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy Franciaországban körülbelül 2 év leforgása alatt több mint 500 fogfehérítő szalon létesült.

„A módszer óriási sikere annak tudható be, hogy ellenben a korábbi, fogászati rendelőkben alkalmazott eljárással, nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, amelynek alkalmazása hosszú távon olyan negatív következményekkel és mellékhatásokkal járt fogainkra nézve, hogy a szakértők szükségesnek látták betiltását. Pontosan ilyen okokból kifolyólag döntöttek úgy a szakemberek, hogy egy olyan módszert fejlesztenek ki, amely természetes anyagok segítségével, fájdalom, mellékhatás és károsítás nélkül, gyorsan és bárki számára elérhető módon varázsolja ragyogóan fehérré a mindennapok során elfogyasztott ételek és italok által megszínezett fogakat”- árulta el Dr. Marton Erzsébet a Smiling Planet Fogfehérítő szalonok szakértője.

Természetesen a ragyogó mosolyért

Fogaink elszíneződésének számos oka lehet, többek között az ételekben és italokban megtalálható természetes színező anyagok, a dohányzás vagy éppen a gyermekkorban szedett antibiotikumok is mind-mind megváltoztathatják az idő folyamán fogaink természetes színét.

Fotó: advancedlaserandmedspa.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!