Fashion&Beauty

A H&M tényleg visszaveszi a használt ruhákat

Elindult a H&M visszaváltási akciója, melyben a régi, megunt darabokat veszi vissza a svéd divatóriás és cserébe vásárlási utalvánnyal lehetnek gazdagabbak a régi ruhák visszaváltói.

Még tavaly jelentette be az egyik legnagyobb fast fashion brand, a H&M, hogy régi termékeit a fenntartható fejlődés érdekében visszaveszi, persze úgy, hogy a vásárlók is profitáljanak az újrahasznosításból.

A külföldön régóta sikerrel működő csereakció hazánkban a Westendben, a Vörösmarty téren és az Aréna plázában él. A ruha típusa és állapota teljesen lényegtelen, mindössze az a fontos, hogy a H&M termékéről legyen szó. 1 normál méretű szatyor ruháért 500 forintos ajándékutalványt kaphatunk, melyet 2.500 forint feletti vásárlás esetén válthatunk be. Az utalványt azonban csak teljes árú termékre lehet beváltani, az akciós termékek esetén nem vehető igénybe a kedvezmény.

Fotó: ethicalneuroses.wordpress.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Azt már tudjuk, hogy G.w.M gyermekei számára is szeretné átadni a roma kultúrát, mivel otthon is előtérbe helyezik ezeket.
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.