Bombahír! Visszaveszi használt ruháit a H&M

Meglepő bejelentést tett ma a H&M divatáruház lánc, mely a vásárlóknak nagyon kedvező. A svéd divatóriás ugyanis a jövőben visszaveszi vásárlói megunt, használt ruháit és cserébe ajándékutalványt ad.

Teljesen mindegy a ruha típusa és az állapota is lényegtelen, egy korábban ott vásárolt, de már jól elhasználódott fehérneműt is visszaszolgáltathatunk a H&M-nek. Ha visszavisszük a tönkrement, vagy már megunt H&M-es ruháinkat, ajándékutalványt kapunk érte. Az új "szolgáltatás" februártól érhető el a kijelölt üzletekben. 

"A fenntartható fejlődésért tett lépéseink mind mélyen gyökereznek társadalmi és környezeti felelősségvállalásunkban. Jót szeretnénk tenni a környezetünkkel, ezért most egy kényelmes megoldást ajánlunk vásárlóinknak: a H&M átveszi használt vagy hibás ruháikat” – mondta a Hennes&Mauritz vezérigazgatója. 

Olvasd el ezt is: új márkát indít a H&M!

Hasonló cikkek

A svéd divatmárka a szörfösökre is gondolt
A népszerű svéd divatmárka ismét gondolt egy merészet és valami egészen különlegesbe vágott bele. A H&M ugyanis összefogott a NORD szörfmárkával, hogy egészen egye...
Jön a H&M esküvői ruhája!
A svéd divatmárka ismét megrengeti a piacot, hiszen a megfizethető áron kapható designerkollekciók után megérkezett a H&M esküvői ruhája is.
Penélope Cruz H&M ruhát viselt az Oscar afterjén
Az idei Vanity Fair Oscar Party alkalmából az Oscar-díjas színesznő, Penélope Cruz választása egy káprázatos flamenco-ihlette ruhára esett, amit az egyik ismert fast f...

Szólj hozzá Te is!