Bombahír! Visszaveszi használt ruháit a H&M

Meglepő bejelentést tett ma a H&M divatáruház lánc, mely a vásárlóknak nagyon kedvező. A svéd divatóriás ugyanis a jövőben visszaveszi vásárlói megunt, használt ruháit és cserébe ajándékutalványt ad.

Teljesen mindegy a ruha típusa és az állapota is lényegtelen, egy korábban ott vásárolt, de már jól elhasználódott fehérneműt is visszaszolgáltathatunk a H&M-nek. Ha visszavisszük a tönkrement, vagy már megunt H&M-es ruháinkat, ajándékutalványt kapunk érte. Az új "szolgáltatás" februártól érhető el a kijelölt üzletekben. 

"A fenntartható fejlődésért tett lépéseink mind mélyen gyökereznek társadalmi és környezeti felelősségvállalásunkban. Jót szeretnénk tenni a környezetünkkel, ezért most egy kényelmes megoldást ajánlunk vásárlóinknak: a H&M átveszi használt vagy hibás ruháikat” – mondta a Hennes&Mauritz vezérigazgatója. 

Olvasd el ezt is: új márkát indít a H&M!

Hasonló cikkek

Vadonatúj kollekció a H&M-től - Ezt Neked is látnod kell!
Az Alexander Wang X H&M női kollekció a városi rohanást, valamint a sportok és a mindennapi élet teljesítményét ragadja meg. A kollekció 38, exkluzív tervezésű ö...
Fesztelen fényűzés a H&M Studio 2015 tavaszi/nyári kollekciójában
Egy újabb tavaszi kollekcióval dobjuk fel a hideg téli napokat! Betekintést nyújtunk a H&M legújabb trendjeibe a fülledt trópusi hangulatba.
Olivia Wilde lesz a H&M új arca
A H&M büszkén jelenti be, hogy Olivia Wilde, színésznő és humanitárius lesz az új arca a következő Conscious Exclusive kampányának. Olivia jól ismert a fenntarthat...

Szólj hozzá Te is!