Bombahír! Visszaveszi használt ruháit a H&M

Meglepő bejelentést tett ma a H&M divatáruház lánc, mely a vásárlóknak nagyon kedvező. A svéd divatóriás ugyanis a jövőben visszaveszi vásárlói megunt, használt ruháit és cserébe ajándékutalványt ad.

Teljesen mindegy a ruha típusa és az állapota is lényegtelen, egy korábban ott vásárolt, de már jól elhasználódott fehérneműt is visszaszolgáltathatunk a H&M-nek. Ha visszavisszük a tönkrement, vagy már megunt H&M-es ruháinkat, ajándékutalványt kapunk érte. Az új "szolgáltatás" februártól érhető el a kijelölt üzletekben. 

"A fenntartható fejlődésért tett lépéseink mind mélyen gyökereznek társadalmi és környezeti felelősségvállalásunkban. Jót szeretnénk tenni a környezetünkkel, ezért most egy kényelmes megoldást ajánlunk vásárlóinknak: a H&M átveszi használt vagy hibás ruháikat” – mondta a Hennes&Mauritz vezérigazgatója. 

Olvasd el ezt is: új márkát indít a H&M!

Hasonló cikkek

Fesztelen fényűzés a H&M Studio 2015 tavaszi/nyári kollekciójában
Egy újabb tavaszi kollekcióval dobjuk fel a hideg téli napokat! Betekintést nyújtunk a H&M legújabb trendjeibe a fülledt trópusi hangulatba.
Ximon Lee lett a H&M Design Award győztese
A 2015-ös H&M Design Award nyertese a 24 éves Ximon Lee, a New York-i Parsons iskola végzős hallgatója lett. Férfiruha-tervezőként ő az első, akit kitüntettek a dí...
Szabadulj meg okosan a régi ruháidtól!
Mindenkinek a gardróbjában lapul néhány olyan holmi, amit már nem szívesen vesz fel, mert kinyúlt, egy kicsit szakadt vagy csak már nem passzol az ízléséhez. Ne hagyju...

Szólj hozzá Te is!