4 egyszerű szépségtipp az őszre

Az ősz beköszöntével változnak az időjárási viszontagságok, ezeknek megfelelően szervezetünk is máshogyan működik. Van pár dolog, amire ha odafigyelünk, ugyanolyan élettel teli marad hajunk és bőrünk is, mint nyáron.

1. Hajvágás

A hajkoronánk felfrissítése céljából nagyon fontos lépés ez ilyenkor. A nap, a hőség és a szárazság miatt hajszálaink képesek nagymértékű károsodást szenvedni, így a legjobb, ha a végéből vágatunk pár centimétert, de akár egy frizuraváltás sem elvetendő ötlet.

2. Bőrradír

Az állandó nyári napozás és strandolás is megviseli bőrünket, így hajunkkal együtt az is megújulást kíván. Az elhalt hámsejtek leválását, valamint a bőr ennek köszönhető regenerálódását kétnaponta történő bőrradírozással segíthetjük elő.

3. Kézkrém

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Kezeinken a bőr igen érzékeny és a hűvösebb, szelesebb időjárás kiszáríthatja. Ezért kézkrémet naponta kétszer is használhatunk, de lefekvés előtt is ajánlatos, mivel éjjel biztosan nem mossuk le, így rengeteg ideje van beszívódni a különböző tápanyagoknak.

4. Hidratálás

Szépségünk megőrzéséhez nemcsak kívülről, hanem belülről is hozzájárulhatunk, méghozzá a jól bevált hidratálással. Igyunk kisebb adagokban rengeteg folyadékot – leginkább vizet –, hogy hajunk és bőrünk is egészségesebb legyen.

Fotók: livingwithoutlimitations.blogspot.com, leegarrett.net, nataliesbeautysalon.co.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!