Fashion&Beauty

Ezek voltak a 2021-es év legjobb divattrendjei - jövőre is viselni szeretnénk őket

Jobbnál jobb trendekkel büszkélkedett az idei év - épp ezért, mi valahogyan nem állunk készen arra, hogy ezeknek a fantasztikus ruhadaraboknak búcsút intsünk! Most kiválogattuk nektek azokat a divattrendeket, amiket jövő évben is hordani szeretnénk, mennyire annyira szuperek!

A 2021-es év tele volt menő divattrendekkel

Szinte felsorolni sem tudjuk azokat a menő és szemet gyönyörködtető trenddarabokat, melyekkel az idei évben elkápráztatott bennünket a divatipar! Voltak itt nagy meglepetések, régi visszatérések, ám teljesen új és modern darabok is berobbantak a köztudatba, melyekre azelőtt még nem volt példa!

Most össze is gyűjtöttük nektek azokat a menő trendeket, amikbe teljesen beleszerettünk az elmúlt néhány hónapban - megtekinthetitek őket a cikk alján található képgalériánkra kattitva!

A 2021-es év legnagyobb slágertermékei közé tartozik a fenti képen is látható ruha: különleges, derékkarcsúsító szabásának hála szinte minden alakon jól áll; monokróm mintája, a már korábban is bemutatott pepita "tyúklábminta" pedig rendkívüli népszerűségnek örvendett az elmúlt hónapokban. Ráadásul ez még semmi! A gyönyörű kis ruha szabása idézi a legmenőbb divattrendet, a blézer ruhákat, amiket idén szinte minden stílusos hölgyön láthattuk.

Nem nyerte el a tetszésedet ez a két trend? Ne aggódj: még egy tucat olyan mesés divattrendet válogattunk nektek össze, melyeket garantáltan imádni fogtok! Legyen szó ruháról, nadrágról, dzsekiről, kabátról vagy éppen cipőről, a mi segítségünkkel a jövő évben is mindig képben leszel az aktuális trendekkel, az aktuális divattal!

Kíváncsi vagy, melyek azok a trendek, melyeket jövőre sem akarunk elengedni? Kattints a lenti képgalériánkra és megmutatjuk a 2021-es év legnagyobb divatjait!

ZARA Mid-heel leather ankel boots 25 995 Ft Már teljesen ráuntunk a barna és fekete téli csizmákra, ezért amíg lehet, mi villogni fogunk az extravagáns csizmákban!
Kattints a további képekért!

Ez a rendkívül sokoldalú szín december legnagyobb slágere - ami mondjuk nem is meglepetés, mert tele vannak jobbnál jobb ilyen árnyalatú ruhákkal az divatboltok. Mi odáig vagyunk érte, úgyhogy mutatjuk is belőle a legstílusosabb darabokat a hazai kínálatból!

Leadfotó, fotó: ZARA

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Home&Design
Nincs ki gondozza szeretett növényeidet mialatt te elutazol? Akkor olvass tovább, tippjeinkkel kedvenc zöldjeid sem sínylik meg a távollétedet.
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.