Fashion&Beauty

Íme 2020 legnagyobb cipőtrendje - a topán, ami minden lábon jól áll

Ha nem vagy elégedett a lábaddal és szereted a klasszikus formákat, ezt neked találták ki.

Újra hódít Mary Jane

A divat egy örök körforgás, így nem meglepő, hogy újra egy jól ismert klasszikus cipőtípus köszön vissza 2020 legsikkesebb, női kiegészítők között. Az idei tavasz a romantika és a nőiesség jegyében telik majd, hiszen a Mary Jane fazon egyértelműen ezt testesíti meg az elegáns formájával. A cipőtípus a 20-as években került a piacra és hódította meg rögtön a hölgyek szívét, akik valósággal vadászták a különleges színvariációkban kapható, pántos, magassarkű vagy éppen lapos darabokat. A csattal vagy patenttel rögzíthető cipő kislányos bájt kölcsönöz viselőjének, így érthető módon mi már most azt várjuk, hogy 20 fok körülre melegedjen a hőmérséklet és bátran viselhessük. Addig is, mutatunk néhány stílusinspirációt, hogy megtudd, miként érdemes hordani MJ-t.

Lapozz a fotókért!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A kígyóuborka fogyasztásának élettani hatása számos pozitívumot rejt magában, azonban sok olyan folyamatot is eredményez a szervezetünkben, amire a legtöbben talán nem is gondolnak.
Sztárok
Erzsébet királynő nem sokkal 2022 szeptemberében bekövetkezett halála előtt találkozott utoljára Harry két gyermekével, akiket unokájának bizony véleményezett is.
Sztárok
Horváth Lajos Ottó a Petőfi filmben is nagy szerepet vállalt be, és most kiderült az is, hogy mi lesz a sorsa A mi kis falunk című RTL-es sorozatban.