Egészség

Tudod-e, hogy melyik a legegészségesebb alkohol?

Olyan italt keresel, amit büntetlenül ihatsz nyaralás közben, ünnepekkor vagy esetleg egy csajos este keretein belül? Mutatjuk mi az, ami a legkevesebbet árt a diétádnak

Egészséges alkohol

Egyáltalán létezik olyan, hogy „egészséges alkohol”? A fogalom szubjektív, de annyi biztos, hogy léteznek olyan alkoholtípusok, amik kevésbé hizlalnak és tartalmaznak némi vitamint vagy ásványi anyagot. Természetesen azt is le kell szögezni, hogy akármilyen fajta alkoholról van is szó, a szervezetünk méreganyagként kezeli, így mindenképp érdemes mértékkel fogyasztani, és mellette odafigyelni a rendszeres táplálkozásra és a folyadékpótlásra.

Galériánkban mutatjuk a legegészségesebb alkoholtípusokat.

1. Vodkaszóda A vodka egyike a legkevesebb kalóriát tartalmazó alkoholfajtának. 45 milliliter vodka mindössze csupán 96 kalóriát tartalmaz, a szóda pedig semennyit. Viszont nincs tápértéke, érdemes óvatosan fogyasztani.
Kattints a további képekért!

Fotó, lead: 123rf.com
Forrás: https://24.hu/elet-stilus/2012/07/23/a-7-legegeszsegesebb-alkohol/

Karácsonykor nem csak a szeretet növekszik, hanem a kilók is. Azonban az alábbi 5 tanács segítségével biztosan nem fogsz januárban szégyenkezni a mérleg előtt.

Oldalak

Egészség
Sztárok
Erzsébet állítólagos kedvenc fia nem fogja annyiban hagyni a döntést, állítólag kész arra is, hogy a rendőrségen tegyen panaszt ügyével kapcsolatban.
Fashion&Beauty
Vannak olyan retró trendek, amelyek visszatérésének nagyon örülünk, egyes termékeket azonban legszívesebben örökre elfelejtenénk. Azt, hogy a következő ruhadarab melyik kategóriába tartozik, mindenki...
Egészség
Időnként mindannyiunkat kínoz a puffadás, de ha már kóros mértéket öltött, érdemes lehet utána járni, mi állhat a tünet hátterében.