Miért van szükség vérhigítókra? Íme a legjobb természetes verziók

A véralvadás gátlása akár életet is menthet, ezért ezeket az ételeket mindenképp érdemes beiktatni a napi menübe.

Legjobb természetes módszerek

A vér higítása bizonyos esetekben roppant fontos, hiszen akár a súlyos betegségeket, a stroke-ot, a vérrögök képződését, valamint a szívrohamot is megelőzhetjük vele, vagy legalábbis minimalizálhatjuk a kockázatát. Vannak olyan természetes élelmiszerek, amelyekkel hasonló pozitív hatást válhatunk ki, így ha szeretnél egy kicsit a megelőzésre koncentrálni, akkor az alábbi négy ételt mindenképp iktasd be az étrendedbe, vagy legalábbis sűrűbben fogyaszd. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Fokhagyma - A fokhagymában olyan anyagok találhatók, amelyek már a korai szakaszban képesek elcsípni a vérrögképződést, így megelőzve a nagyobb bajt. További pozitív hatások is írhatóak a számlájára, mint például az immunerősítő- és antibakteriális hatás.
Kattints a további képekért!

A problémáknak sokszor nem csak látható jelei vannak.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!