Egészség

3 bombabiztos tipp azoknak, akik nem akarnak lebetegedni - Nekem ezek váltak be

Én személy szerint nagyon szeretem az őszi és a téli időszakot, de a legtöbben finoman szólva is irtóznak tőle. Ki a hideget kívánja a pokolba, ki a "locspocs" miatt bosszankodik, ki pedig a megfázások gyakoriságától akad ki. Utóbbi csoportba tartozóknak szeretnék most segíteni: elárulom, mi az a 3 dolog, amit beszereztem idén ősszel, hogy a lehető legkevesebbszer legyek beteg.

Ha nem akarod, hogy otthon megfertőződj

Nincs mit szépíteni - ha a család egyik tagja beteg lesz, akkor az a fránya vírus garantáltan és könyörtelenül végigmegy mindenkin. Én is számtalanszor megtapasztaltam már ezt: Anya, Apa vagy a barátom ágynak dőlnek, én pedig tartom magam, de csak egy ideig, mert sajnos nem túl kifizetődő egy bacikkal teletüsszögött lakásban, taknyos zsebkendők között tartózkodni.

A vírusos megbetegedések terjedésének örök problémáján segít az új, antibakteriális hatással rendelkező Zewa Softis Protect papír zsebkendő. A rétegek között lévő antibakteriális és vírusölő hatóanyag csökkenti a baktériumok és vírusok számát a papír zsebkendőben, így a továbbfertőzésnek is kevesebb esélye lesz. Vagyis, ha valaki beteg a családban, kis túlzással annyi zsebkendőt fújhat tele és hagyhat szét, amennyit csak szeretne, hiszen onnan nem szabadulhatnak ki a bacik. Plusz pont, hogy a zsepiben Aloe Vera kivonat található, így nyugtatja, ápolja az irritált, kipirosodott orrot.

Oldalak

Egészség
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!